- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
konunun onurla umutla hiç alakası yok xmen kaçtı böyle yapıp yapıp kayboluyor bizimkiler de sürekli destek veriyor
konunun onurla umutla hiç alakası yok xmen kaçtı böyle yapıp yapıp kayboluyor bizimkiler de sürekli destek veriyor
Hocam gereksiz ortami gerdiginin farkindasindir umarim benim kimseyle muhabbetim yok ama ne olursa olsun gerek yoktu buna bencekonunun onurla umutla hiç alakası yok xmen kaçtı böyle yapıp yapıp kayboluyor bizimkiler de sürekli destek veriyor
derdi senimi gerdi koçum onun bunu parasıyla rollingiyle geçinen..o zaman niye siteden para çektin mi diye soranlara cevap vermiyorsun karşında çocuk mu var senin
gereksiz falan değil hocam bana yalancı dedi geçen rolling açmıştı kupon attım tutarsa ben de rolling yapacam dedim rahatsız olmuş kupon atmamdan şimdi aynı şeyi arkadaşa yapıyorHocam gereksiz ortami gerdiginin farkindasindir umarim benim kimseyle muhabbetim yok ama ne olursa olsun gerek yoktu buna bence
lan sen benim soruma cevap ver bu forumda kime söz vermişimde ben para yollamamışım ispatla dediklerinin hepsini kabul edeceğim diyorum bak sana açık çek eğer ispatlamazsan sen...gereksiz falan değil hocam bana yalancı dedi geçen rolling açmıştı kupon attım tutarsa ben de rolling yapacam dedim rahatsız olmuş kupon atmamdan şimdi aynı şeyi arkadaşa yapıyor
bunda seref haysiyet yok kardeşBeyler sakin ya diğer forumlardan bi farkı kalmadı gerçekten . Ayıptır . Karşınızdaki babanız yaşında olabilir . @acarbey02400
haddini bil o lafları gelip bi... Sen neyine güveniyorsun ? ben kimseden zorla para istemedim. 2 defa tek ödül kazandım dünya kadar para yatırıp dünya kadar para çektim sen kimsin? Siteden aldığı bedava para ile kupon yapıp bana izmir mi yapıyorsunderdi senimi gerdi koçum onun bunu parasıyla rollingiyle geçinen köpek
lan bana klavye delikanlılığı yapma daha foruma ilk girdiğin günü biliyorum herşeye zıplayan...haddini bil o lafları gelip bi tarafına sokmayayım. Sen neyine güveniyorsun ? ben kimseden zorla para istemedim. 2 defa tek ödül kazandım dünya kadar para yatırıp dünya kadar para çektim sen kimsin? Siteden aldığı bedava para ile kupon yapıp bana izmir mi yapıyorsun
adres ver geleyim. Sen benim ilk foruma geldiğim zamanı görürsün ben senin son girişini :) yiyorsa tabiilan bana klavye delikanlılığı yapma daha foruma ilk girdiğin günü biliyorum herşeye zıplayan köpek
kardeş bu .... yarası var galinba biz senle burda maç takip ediyorduk başımıza mod kesildiNeyse aranizda ne gecti bilemeyiz tabi ama birbirinizi kirmayin severek takip ettigim tek forum takilanlarda gercekten konusmasini bilen karakterli kisiler diye dusunuyorum birbinizi kirmaya gerek yok diyip cekiliyorum umarim uzamaz fazla bol sans herkese :)
Acar sen haddini astin blokluyorum.adres ver geleyim. Sen benim ilk foruma geldiğim zamanı görürsün ben senin son girişini :) yiyorsa tabii