hadi be 1 gol daha
iyi hatırla rolling yapıyordun sen de kupon attım ben de altına razor rahatsız olabilir konu sahibi dedi sen de rahatsızım dedin üstüne basa basa yeni konu açıp ordan devam edebilirsin xmen konu sahibi rahatsız olabilir ;)ben kimseye rahatsız oluyorum demem demedim başkası yazdı razor iyi oku iyi yorum yap kardeş
dah alzeimer olmadım acar sen rahatsızsan çıkabilkirsin konu sahibi rahatsızım derseki zannetmem çıkarız bizde kardeşiyi hatırla rolling yapıyordun sen de kupon attım ben de altına razor rahatsız olabilir konu sahibi dedi sen de rahatsızım dedin üstüne basa basa yeni konu açıp ordan devam edebilirsin xmen konu sahibi rahatsız olabilir ;)
konu rahatsız olup olmamakta değil empati diye birşey var madem sen rahatsız oluyorsun neden aynı şeyi başkasının konusunun altında yapıyorsun ?dah alzeimer olmadım acar sen rahatsızsan çıkabilkirsin konu sahibi rahatsızım derseki zannetmem çıkarız bizde kardeş
kardeşim bi yürü git sana atarım ben o konudaki mesajıkonu rahatsız olup olmamakta değil empati diye birşey var madem sen rahatsız oluyorsun neden aynı şeyi başkasının konusunun altında yapıyorsun ?
Gokulam 2 2 israilden gol lazim
Dakika 80 israilde digeri 60 a yaklasiyo ikisindende 1 gol lazimDk kaç hocam
çok şükür senin parana kalmadık söz verdiğin insanlara paranı öde yeterli parayı çekiyorsun siteden adamlar sorunca cevap bile vermiyorsunulan sen varya harbi şerefsizmişşin ben burda rahatsız oluyorum diye yazmışmıyım sana anayı babayı karıştırma köpek