yok değil stekars bitti hacı :))Abi stakers mı hala bravo gerçekten stakerssa :)
yok değil stekars bitti hacı :))Abi stakers mı hala bravo gerçekten stakerssa :)
Eyvallah hocam dusuncen icin tesekkurler onemli degil bizede heyecan oluyo bos oturmaktansa heyecana ortak oluyoruz :)cesur şu kasayı bi katlayayım sana 25 tl göndereceğim hemşerim söz kimseye söz vermem ama sana verdim kardeş
Aynen dep ne atsa kar ben evden bekliodum normalde :)ev sahibi 2-2 yapabilir ilk yarı bitmeden
olsun en azından yanımda takip ediyorsun kardeş :)Eyvallah hocam dusuncen icin tesekkurler onemli degil bizede heyecan oluyo bos oturmaktansa heyecana ortak oluyoruz :)
Çekim yapabildin mi abi ? Hesaplara giriş yapamayanlar filan varmış içinde bakiyeliyok değil stekars bitti hacı :))
Sira ordaisrail maçında 2 gol lazım
o konu bitti kardeş yattı kupon biz devam ediyoruz hayırdır ?@xmen7772 hocam rolling yapılıyordu konuda ?
geçen ben de altına attım da rahatsız oluyorum vs dedin şimdi başkasının kuponunun altına atıyorsun?o konu bitti kardeş yattı kupon biz devam ediyoruz hayırdır ?
ben kimseye rahatsız oluyorum demem demedim başkası yazdı razor iyi oku iyi yorum yap kardeşgeçen ben de altına attım da rahatsız oluyorum vs dedin şimdi başkasının kuponunun altına atıyorsun?
her sayfada olduğun için hatları karıştırdın sanırımben kimseye rahatsız oluyorum demem demedim başkası yazdı razor iyi oku iyi yorum yap kardeş