razor tatarov ben rolling yaptım kupon tuttu size paranızı göndermedim mi beyler
Bana yok abi bana para gönderen olmadırazor tatarov ben rolling yaptım kupon tuttu size paranızı göndermedim mi beyler
razor tatarov ben rolling yaptım kupon tuttu size paranızı göndermedim mi beyler
Abi pm bakarmısınhatta paparada sorun vardı banka havaelesi ile göndermedimmi size
kardeşim ilk rollingde çıkarttırma bana şimdi dekontu burda iyi düşünGondermedin unutmusundur belki
Ya hocam yollamayada bilirsin sikinti olur bankada sorun olur yollamayadabilirsin zaten 10.20 lira icin takip.ediliosa hic takip etmesin eden kisi maksat.heyecana ortak olmak zaman gecirmek hos zaman konu nerden nerelere geldihatta paparada sorun vardı banka havaelesi ile göndermedimmi size
biraz bekleyin ben dekontlara bakıyorum kardeşAbi sen göndermeyi unuttun herhalde göndermek zorunda değilsin @xmen7772 ama muhtemel unuttun
kardeşim ben parasında değilim yollamadı diye konu da açmadım bişey de demedim adam bana geçen gün rahatsız oluyorum dedi rollingin altına kupon attım diye şimdi aynı şeyi kendisi yapıyor ve bunun yüzünden arkadaş başka yerde konu açtı sonra da bana aç köpek rollingle geçinen dediYa hocam yollamayada bilirsin sikinti olur bankada sorun olur yollamayadabilirsin zaten 10.20 lira icin takip.ediliosa hic takip etmesin eden kisi maksat.heyecana ortak olmak zaman gecirmek hos zaman konu nerden nerelere geldi
biraz bekleyin ben dekontlara bakıyorum kardeş
Ben senin olayini anladim onu konu paraya dondugu icin yazdim bak sen kendi olayinda hakli olabilirsin ama bu kadar agir tartismaya girmenize gerek yok ikiniz icinde diyorum surda guzel bir ortam var gerek yok ben kim hakli kim haksiz karismam aranizdaki olaya ama guzel olmuyo bu sekilkardeşim ben parasında değilim yollamadı diye konu da açmadım bişey de demedim adam bana geçen gün rahatsız oluyorum dedi rollingin altına kupon attım diye şimdi aynı şeyi kendisi yapıyor ve bunun yüzünden arkadaş başka yerde konu açtı sonra da bana aç köpek rollingle geçinen dedi
ya hocam rollinglerin altına atıyor kupon devam ettiriyor millet de para dağıtacak sanıp sinerji yapıyor sonra adam kayboluyorBen senin olayini anladim onu konu paraya dondugu icin yazdim bak sen kendi olayinda hakli olabilirsin ama bu kadar agir tartismaya girmenize gerek yok ikiniz icinde diyorum surda guzel bir ortam var gerek yok ben kim hakli kim haksiz karismam aranizdaki olaya ama guzel olmuyo bu sekil
Baskan Acer da kendi düşüncesini söylüyor haklı bir bakımdan da yani kendisinide yapılmasını istemezBen senin olayini anladim onu konu paraya dondugu icin yazdim bak sen kendi olayinda hakli olabilirsin ama bu kadar agir tartismaya girmenize gerek yok ikiniz icinde diyorum surda guzel bir ortam var gerek yok ben kim hakli kim haksiz karismam aranizdaki olaya ama guzel olmuyo bu sekil
konu sahibi senmisin harbi senin yaran var ama dur bakalımya hocam rollinglerin altına atıyor kupon devam ettiriyor millet de para dağıtacak sanıp sinerji yapıyor sonra adam kayboluyor
Bildirim gönderirseniz tarafıma etiket yaparak, açtığınız rolling konularını sonuçlandırabilirim.@Bavarian bundan sonra rollingler sonuçlandığında kilitlensin konular lütfen