- 9 Eki 2018
- 8,101
- 4,799
Fark 3 kaldı soksa bari asları nerden izliyorsunOyuncuları çıkardı, girenlerden cacık olmaz. Bu per 16 gelirse diğer perler rahat rahat atarlar as kadro ile.
Fark 3 kaldı soksa bari asları nerden izliyorsunOyuncuları çıkardı, girenlerden cacık olmaz. Bu per 16 gelirse diğer perler rahat rahat atarlar as kadro ile.
Farkettim, aksam oynasaydın katlardın diye düsünyorum 21:45 22:00 arası gıbı mesela maçarliSinerjide kurtarmaz bugün battık
Emegine saglik abi iyi geceler :)arkadaşlar gelince göndereceğim hayırlı geceler herkese destek için teşekkürler
Listedeki arkadaşlari etiketle abi, istersen.evet geldi şuan gönderiyorum gelen yazsın bi zahmet
Asya'da var maç. Asları sokmaz daha. 3 dk dır sayı atamadık. Çok pis yattık valla. 4 dk da 3 sayı atamadılar.Fark 3 kaldı soksa bari asları nerden izliyorsun
bu basket bitiriyor adamı yemın edıyorum ya :SBen böyle bişey görmedim daha topu elinde tutamıyorlar çıldıracam ya
bozdum ms2 olamz zaten
Ne dedim sana ama koç sontop için 3 çizdi son saniye attılarFark 3 kaldı soksa bari asları nerden izliyorsun
gelir buda
Kamera diğer koçu gösteriyordu laNe dedim sana ama koç sontop için 3 çizdi son saniye attılar
İşini Seviyorsun@lutonbaskanı bir sen kaldın kardeşim diğerlerine gönderdim
Farklı sitede de var zamanı daha ileride. Asya 2 dk geride.Kamera diğer koçu gösteriyordu la