İzin verildi yazıyormu abi iptal butonu varmı01 .06 da çekim talebi vermişim gelmesi lazımdı
İzin verildi yazıyormu abi iptal butonu varmı01 .06 da çekim talebi vermişim gelmesi lazımdı
Gelir abi acele etme bence
İlk çeyrek 18.5 dan ***** beniBrezilya bayanlar basketbol bir tane maç var. 15 dk izledim deplasmanın sıklet farkı çok fazla. Her periyot deplasman 15-16 sayı atarına girilir.
İlk çeyrek 33,5 alt aldım geldi, ikinci per de maçı izleyince dep 15,5 üst aldım. ilk 5 dk 10 sayı attılar kalan 5 dk da 6 atarlar zannımca bakalım.İlk çeyrek 18.5 dan ***** beni
Aynısını almışız 2. Per içinİlk çeyrek 33,5 alt aldım geldi, ikinci per de maçı izleyince dep 15,5 üst aldım. ilk 5 dk 10 sayı attılar kalan 5 dk da 6 atarlar zannımca bakalım.
Sanada sinerji mi lazım yoksaBu çeyrek 15.5 a girdim o gelse bari
Aynen 13 oldular 3,30 süre var 3 atarlar.Aynısını almışız 2. Per için
2 tl ile dep yener dedıkpacific ikinci yarı 1.5 üst alınır dedim ikinci gol birazdan gelir :)
Eyvallah abım sanada ıyı geceler, gorusurz yarın nasipse.arkadaşlar gelince göndereceğim hayırlı geceler herkese destek için teşekkürler
Hiç belli olmaz bunlaraAynen 13 oldular 3,30 süre var 3 atarlar.
Sinerjide kurtarmaz bugün battıkSanada sinerji mi lazım yoksa
Oyuncuları çıkardı, girenlerden cacık olmaz. Bu per 16 gelirse diğer perler rahat rahat atarlar as kadro ile.Hiç belli olmaz bunlara
sıkıntılı maç gollere alınırdı oda ilkyarı 25 e kdr gelmedi ikinci yarı 2 gol bankoydu bence oran 2.30 du galiba neyse çarş.ya bakacağız :)2 tl ile dep yener dedık