Anlatmaya gerek var mi tanıyoruz zaten senıbeyler paparayı bekliyorum çekim talebi verdim daha gelmedi gelince sırayla yollayacağım
Anlatmaya gerek var mi tanıyoruz zaten senıbeyler paparayı bekliyorum çekim talebi verdim daha gelmedi gelince sırayla yollayacağım
dep yener 20 tl ye almıştım bi bonus kazanmısımPacific maçı ilkyarı böyle biterse ikinci yarı 1.5 üst alınır oran 2.30 fln olacak
4.25 tl felan var dalga geçmek ıcın degıl atılıyorsa gerekırse atayım onudaArkadaşlar 20 jetonu olanvarmı papara göndericez
Paparada sorun var benim 20 tl @xmen7772 atıcak bana jeton lazım papara sıkıntılı benim4.25 tl felan var dalga geçmek ıcın degıl atılıyorsa gerekırse atayım onuda
belki lazım olur atılıyorsa?
Saglık olsun ama atsk olmasa Mac yavas gecse yine insan by kadar uzulmuyorSorma hocam valla neler kacti neler yeteneksiZ olduklari zaten golleruin penaltidan olmasindan belli aslinda
Olsa atarım , yok bendede vallaPaparada sorun var benim 20 tl @xmen7772 atıcak bana jeton lazım papara sıkıntılı benim
yani jetonda yok anlamında 4.25 var okadar lazım olursa onuda atarım ıstersenPaparada sorun var benim 20 tl @xmen7772 atıcak bana jeton lazım papara sıkıntılı benim
eyw kardeşim düşünmen yeter sağolyani jetonda yok anlamında 4.25 var okadar lazım olursa onuda atarım ıstersen
Aynen aynen yani bahsin alt olsa oyun bu sekilde oynansa o kadar beceriksizlige ragmen biri carpip girerdi valla yazik oldu. Saglik olsunSaglık olsun ama atsk olmasa Mac yavas gecse yine insan by kadar uzulmuyor
Sair burda ikinci cekim derken kazaniyoruz demek istemis :)))beyler bugün bu 2 ci çekimim betasusdan bu konu hakkında bilgisi olan varmı canlı destek işleme alınmıştır en kısa sürede gelicektir diyor 12 saat kuralı var dedi bir arkadaşımızda
ne lazım abi söyle çekim mi gelmedi bana dün betasusa rica ettim gece 4 gibi gönderdiler 5 dakikada.@Betasus Büro Destek şu olaya bir el atsan :)
bugün bu 2 çekimim olacak 12 saat kuralı var denildi ama ben gelir hemen diye düşünüyorum gelsede arkadaşlara gönderip rahatlasam yane lazım abi söyle çekim mi gelmedi bana dün betasusa rica ettim gece 4 gibi gönderdiler 5 dakikada.
rica edelim @Betasus Büro Destek el atarmısınız.bugün bu 2 çekimim olacak 12 saat kuralı var denildi ama ben gelir hemen diye düşünüyorum gelsede arkadaşlara gönderip rahatlasam ya
İkinci çekim vermiş abi iki çekim arasında 12 saat kuralı var son dönemde değiştiyse birşey diyemem tabiine lazım abi söyle çekim mi gelmedi bana dün betasusa rica ettim gece 4 gibi gönderdiler 5 dakikada.
Abi gelmezsede kasma ya sorun yok ne zaman uygun olursa o zaman halledersinbugün bu 2 çekimim olacak 12 saat kuralı var denildi ama ben gelir hemen diye düşünüyorum gelsede arkadaşlara gönderip rahatlasam ya
valla buralardaysa kesin yardım ederde yatmış olabilir robot değil oda sonuçta :)rica edelim @Betasus Büro Destek el atarmısınız.