M
maxaljin
Misafir
Bu arada evin uzunu hiç dinlenmedi. 3. periyotta dinlenmeden oynar. Olur fark 10+ olur ise son çeyrek ev sayı atamaza girilir güzel güzel.Kamera diğer koçu gösteriyordu la
Bu arada evin uzunu hiç dinlenmedi. 3. periyotta dinlenmeden oynar. Olur fark 10+ olur ise son çeyrek ev sayı atamaza girilir güzel güzel.Kamera diğer koçu gösteriyordu la
Maçın yakasına yapışmışsın valla :)))Bu arada evin uzunu hiç dinlenmedi. 3. periyotta dinlenmeden oynar. Olur fark 10+ olur ise son çeyrek ev sayı atamaza girilir güzel güzel.
garanti hesabın varmı ali ?@xmen7772 abi jeton kullanan yok :) 20 Tl jetonu olan varmı arkadaşlar ?
Bu maça oynanmaz yaz ligi var oynayacaksan ona oynaFarklı sitede de var zamanı daha ileride. Asya 2 dk geride.
Her periyot bekleyip 15-16 sayıdan almak lazım ekmek maçı. Asların feci siklet farkı var. 10 farka kadar gideceğini düşünüyorum maçın. Evin bi' tek uzun var o da kazma.
Wipbetten izliyorum ben yaz ligini ise portbetnerden izliosunuz bu basket maçlarını hiçbiryerde yok, izlemedenmi oynuyorsunuz merak ettim
betsson ile justinden baktım sadece bulamadım sağol, bol şansWipbetten izliyorum ben yaz ligini ise portbet
Yaz ligine fikrin nedir?Bu maça oynanmaz yaz ligi var oynayacaksan ona oyna
Aynen ama ciddi ciddi ekmek maçı.Maçın yakasına yapışmışsın valla :)))
Spurs 21.5 aldımYaz ligine fikrin nedir?
Çok fizikli bunlar haAynen ama ciddi ciddi ekmek maçı.
Bol şans kardeşim@xmen7772 abi namını yürütmek adına devam ediyorum :)
aynen bro yazdı hahacavalry birazdan yazar @metin senin 2 tl likde gelir