Cok haklisin kimlik istediler yollafim belge olarak kimlik yollamaniz yeter dediler simdi sadece kimlik yollamissiniz dediler bende onu istiyorsunuz dedim sonra donus saglanicak dediler e belge gelmis zaten neden maille donus saglamiyorsunuz @JokerbetBunlar katiksiz o...cugudur net bilgilerim dogru oldugu halde belge talep ettiler hemen onaylancak dedi destek aradan 6 saat gecti sinirlendim butun kasayi yuksek orana vurdum sifirladik bunlar art niyetli a..na ko..mun co,,,klaridir NET
dünden bu yana yazılanları okudukça iyiki diyorum; sonlandırmışım büro ile münasebetimiBenimde ödemem yapılmadı 7 saat oldu her zaman şöyle bir atasözü gelir aklıma . “ yiyemeyeceğin y****** altına oturmayacaksın”
Aynı şekilBende dun aksam cekim verdim , redlenmedi brklemede hala bakalim sonuc ne olacak
tam 2 saat önce çekim verdim hala sırada belge falan istemediler dahaBende dun aksam cekim verdim , redlenmedi brklemede hala bakalim sonuc ne olacak
gece 1 de talep verdim şuan geldi paraBenimde ödemem yapılmadı 7 saat oldu her zaman şöyle bir atasözü gelir aklıma . “ yiyemeyeceğin y****** altına oturmayacaksın”
Hayırlı olsun beklemede benimki halengece 1 de talep verdim şuan geldi para
ama freebeti dahaca çevirmedim gs den tutan parayı çektimHayırlı olsun beklemede benimki halen
Biz freebet kazancini bekliyoruzama freebeti dahaca çevirmedim gs den tutan parayı çektim
Ben cevirdim , gece 3bucuk gib talep verdim ne iptal ettiler ne belge istediler , beklemedeyimFreebeti ceviren oldumu acaba bir de sadece kimlik istediklerine dair elime sslerinide aldim bakalim
Gsden geleni rulette yalan ettik , özel oranlardan gelenlerde rulete gitti :(ama freebeti dahaca çevirmedim gs den tutan parayı çektim
Mudur ne kadar ortak yonumuz var bende o parayi rulette gömdümGsden geleni rulette yalan ettik , özel oranlardan gelenlerde rulete gitti :(
Bu freebetler bonuslar bana hiç yaramıyor sende de ayni durum var galibaYok ya 2 kuponda 2 Mac koydum ilk maclar geldi Diger 2 Macta patladı biri atalanta 2. 5 ust dşgeri san José 3.5 ust biri gelse yine iyiydi moral bozuk anlıcagın
Benim parayı yatırmadı daha joker kesin seninde yatmamıştırMudur ne kadar ortak yonumuz var bende o parayi rulette gömdüm
Aynen öyle yazık oldu dakka 23 de ev penaltı kacırdı hep bana denk gelir zatenBu freebetler bonuslar bana hiç yaramıyor sende de ayni durum var galiba