Yok ya 2 kuponda 2 Mac koydum ilk maclar geldi Diger 2 Macta patladı biri atalanta 2. 5 ust dşgeri san José 3.5 ust biri gelse yine iyiydi moral bozuk anlıcagın@emana22 abi senin maclar noldu geldi mi ?
Gecmis olsun . 2 promosyondan kazanç gelseydi en azindan kasa olurdu .Yok ya 2 kuponda 2 Mac koydum ilk maclar geldi Diger 2 Macta patladı biri atalanta 2. 5 ust dşgeri san José 3.5 ust biri gelse yine iyiydi moral bozuk anlıcagın
Gelebulir. Ytrki ejsrtra 2 ucluk olsunIy 107 üstten yatacagiz gibi tuh be :( gelse 500tl tertemiz
Yok ya bi turlu gotu dogrultamadık olmuyor illa Bi yerde patlıyorGecmis olsun . 2 promosyondan kazanç gelseydi en azindan kasa olurdu .
Hadi hayirli olsun :) ben de ust bekliyorum da gelmeyecek buyuk ihtimalSelam beyler Ekli dosyayı görüntüle 17324
gece çekim varmı bunlardaHadi hayirli olsun :) ben de ust bekliyorum da gelmeyecek buyuk ihtimal
Yanlis hatirlamiyorsam yoktugece çekim varmı bunlarda
Bence yarın ver talebi bugün herkesi doğruyorlarÇekim yapan var mı acaba ? bende cevirdim çekim talebi verdim beklemedeyim
belge istediler zaten onu yolladım yarın verıcez mecburBence yarın ver talebi bugün herkesi doğruyorlar
Tebrikler kardeşim. Güle güle kullan.Bi hayirli olsun da ben alirim :) tesekkur ederim tahminin icin @adsizzz yarin goruselim detayli Ekli dosyayı görüntüle 17325