Kasayı 200 yaptım belge istiyor nedenini de anlamadım çok saçmaDinden imandan çıkardılar beni alabilirsiniz dedikleriyle alakalı ekran görüntülerini ilettim desteğe eklediler freebeti . Kimse yiyemeyeceği şeyin altına girmesin , boş yere insanların sinirlerini hoplatıyorlar
belge istiyorlar kanka ona yapacak bişey yok bende gönderdimKasayı 200 yaptım belge istiyor nedenini de anlamadım çok saçma
Ne istediler senden kankabelge istiyorlar kanka ona yapacak bişey yok bende gönderdim
Selfie kimlik istediler evlatlık alacaklarmışNe istediler senden kanka
Ekran görüntüsünü iyiki almışsınDinden imandan çıkardılar beni alabilirsiniz dedikleriyle alakalı ekran görüntülerini ilettim desteğe eklediler freebeti . Kimse yiyemeyeceği şeyin altına girmesin , boş yere insanların sinirlerini hoplatıyorlar
Bende atsam mı diye düşünüyorum :)Selfie kimlik istediler evlatlık alacaklarmış
aynen kardeşim 555 tl nin üzerine çöküyorlardı şaka maka :) Efsane delirdim salladım bunuda toronto macına rastgele 12 maçlarını kaçırdık hiç bakmadım ama eksik gedik varmı torontoda diye varmı bilginEkran görüntüsünü iyiki almışsın
Eksiği yok seri 2-0 kazanması gerekiyor maçı gelir gibiaynen kardeşim 555 tl nin üzerine çöküyorlardı şaka maka :) Efsane delirdim salladım bunuda toronto macına rastgele 12 maçlarını kaçırdık hiç bakmadım ama eksik gedik varmı torontoda diye varmı bilgin
Çekseydim bu ilk olacakti :)Kimlik istenilen arkadaşlar ilk çekiminiz miydi
toronto gelirse süper olurÇekseydim bu ilk olacakti :)
Lowry cok kral basketciydi 2 sene önce simdi lerde cok sıradan anlamadım normal de 20 30 atacak adam ortalamasına baktım cok kotuBen de kyle lowry 14.5 üst aldım iki maçtada geçti bu baremi deplasmanda olmasına rağmen
Kawhi ile yapamıyorlar gibi geliyor banaLowry cok kral basketciydi 2 sene önce simdi lerde cok sıradan anlamadım normal de 20 30 atacak adam ortalamasına baktım cok kotu