Benim parayı yatırmadı daha joker kesin seninde yatmamıştır
Usta kurallarda yazıyodu ama . Keske dikkat etseymis . Tabiki sistemin onaylamasi da ayri konu@Dede 1.40 aşağısına kupon aldirilmis ve bakiye silinmiş tekrar da freebet yüklenmiyor yardımcı olurmusun?
Biz kurala uygun oynadıkta noldu 18 saattir para yatmadı@Dede 1.40 aşağısına kupon aldirilmis ve bakiye silinmiş tekrar da freebet yüklenmiyor yardımcı olurmusun?
çok oynayan var demekki o yüzden kasada para kalmamış olabilirBiz kurala uygun oynadıkta noldu 18 saattir para yatmadı
rulette sağlam vurgun yapmış jokerbet :)Promosyonun arkasındaki ticari zekanın sahibi dehayı merak ettim. Büro resmen para dağıtmış yağdırmış. Kim by ağzı dualı arkadaş diğer bürolar içinde böyle dualar etsin:) 50 liraya 555 freebet süper. Demekki kasa kendinden eminmiş.
16 saattir kimseye yatmadi para ;)Promosyonun arkasındaki ticari zekanın sahibi dehayı merak ettim. Büro resmen para dağıtmış yağdırmış. Kim by ağzı dualı arkadaş diğer bürolar içinde böyle dualar etsin:) 50 liraya 555 freebet süper. Demekki kasa kendinden eminmiş.
Ya çok sağlammış 18 saattir ödeme yapamıyorlar , büro ayağına sıktı dahada işim olmazPromosyonun arkasındaki ticari zekanın sahibi dehayı merak ettim. Büro resmen para dağıtmış yağdırmış. Kim by ağzı dualı arkadaş diğer bürolar içinde böyle dualar etsin:) 50 liraya 555 freebet süper. Demekki kasa kendinden eminmiş.
rulette sağlam vurgun yapmış jokerbet :)
16 saattir kimseye yatmadi para ;)
Ya çok sağlammış 18 saattir ödeme yapamıyorlar , büro ayağına sıktı dahada işim olmaz
Bizim foruma özel degil ama sitenin buna hazirlikli olmasi lazimdi bence .Bizim forum ile sınırlı bir etkinlik ise ödenir ama twitterda sağda solda da duyurdularsa ödemeler sıkıntı olabilir
Yarısı cevirmemistir ama kac kisinin yarısı :) sabredin biraz sonucta cok kisi kg ye oynamıs ve cekim vermistir adamları da anlayın 50 tl ye 555 aldınızDestege soruyorum cok yogunluk var bilmem ne . Sanki her promosyona katilan freebeti cevirebildi . En azindan yari yariya cevrilmemistir yani
Yarısından fazlası kaybetmiştir kanka çogu maç ters bitti , sadece toronto verdi akşamDestege soruyorum cok yogunluk var bilmem ne . Sanki her promosyona katilan freebeti cevirebildi . En azindan yari yariya cevrilmemistir yani