Arkadaşlar ,
Diğer konulardan değil de , sohbetinize bu alandan devam edebilirsiniz .
İyi forumlar
Diğer konulardan değil de , sohbetinize bu alandan devam edebilirsiniz .
İyi forumlar
Yeminle dovusmeye gelmisler her takimdaOmrumden bosa giden 100 dakikayami yanayim sabahtan beri baslasada izlesem diye bekledigimemi yanayim bu nasil mac bu nasil derbi
Altay kendini gelistirir yetenek var ama suan sansı hep yanında. Hayatım da bu kadar kotu mac izlemedim0-0 en fazla 1-0 biter ben söyliyim size gol mol çok zor maçta @emana22 altay ilerde milli takımın değişilmez kalecisi olur iyi cocuk
0 0 dedik @barish Da dedi neden ust oynadi cozemedim :ROFLMAO:Altay kendini gelistirir yetenek var ama suan sansı hep yanında. Hayatım da bu kadar kotu mac izlemedim
Ya sorma ekmek carpsin ya.ulan forvetımız yokken deli gol atıyorduk . forvet alıyoruz gol atamıyoruz ne değişik bir takım olduk. Aynı bok dıagne varken de gecerlıydı
Kg girdim la 1-1 biter diye 300 de beraberlik girdim emindim berabere biteceğinden güvenemedim seyite sor 10 k basıcaktım seyit vazgeçirtti0 0 dedik @barish Da dedi neden ust oynadi cozemedim :ROFLMAO:
Mac daha baslamadan ben 2.5 alt bticem diye anirdi valla bro sende hatta 0 0 biter bence dedin aslinda 2.5 alt ve beraberlik cidden bankoydu ust oynayanlar a yazik olduKg girdim la 1-1 biter diye 300 de beraberlik girdim emindim berabere biteceğinden güvenemedim seyite sor 10 k basıcaktım seyit vazgeçirtti
Bende öyle düşünüyordum da aklımı çeldiler fenerin defans çok kötü vs diye kendi bildiğinden şaşmamak lazımMac daha baslamadan ben 2.5 alt bticem diye anirdi valla bro sende hatta 0 0 biter bence dedin aslinda 2.5 alt ve beraberlik cidden bankoydu ust oynayanlar a yazik oldu
Gitti sattı rodrigues’i gitti bıraktı onyekuruyu aldı babel kazmasını bi bok yaptıgı yokIki kanatta da yavaş içe kat eden kanatla oynayacak takım değiliz biz. Babel feghouli olmazzzzz. Çizgiye inecek adam lazım.
herkes begenıyor babelı ama resmen takımı yavaşlatıyor hızlı top yapamıyoruz onunlaGitti sattı rodrigues’i gitti bıraktı onyekuruyu aldı babel kazmasını bi bok yaptıgı yok
tipster 10k basıcaktın ben izlerken ***** geçecekti değmez *******Kg girdim la 1-1 biter diye 300 de beraberlik girdim emindim berabere biteceğinden güvenemedim seyite sor 10 k basıcaktım seyit vazgeçirtti
Aynen öyle asıl derbi yarınkiYarınki maç bunun tam aksi olacak işte
Rodriguesten bi cacık olmazdi da onyekuru gitmeseydi iyiydi. Terim de farkında aslında kesik atıcak birisine de emre mor o kadar kötü ki. Elinde seçenek yok. Jimmy durmaz da aynı bok. Yunus Akgün şu sıra degerlendirilebilecek bi secenek.Gitti sattı rodrigues’i gitti bıraktı onyekuruyu aldı babel kazmasını bi bok yaptıgı yok