Arkadaşlar ,
Diğer konulardan değil de , sohbetinize bu alandan devam edebilirsiniz .
İyi forumlar
Diğer konulardan değil de , sohbetinize bu alandan devam edebilirsiniz .
İyi forumlar
Tempo yükselse ne olacak la 13 şut çekmişiz 5 şut çekmişsiniz gol yerdiniz tempo artsaMaçın asıl katili Cüneyt Çakır di, tamam ki takımda kötüydü ama hakemde tempoyu yükseltmek için elinden geleni yaptı. Bı maçta oyun nasıl soğutulur Cüneyt Çakır gosterdi
Yav yiyelim amk keşke siz kazansaydınız da şu futbolu izletmeselerdi dünya derbisi dedikleri maça bak futbol katili şerefsizlerTempo yükselse ne olacak la 13 şut çekmişiz 5 şut çekmişsiniz gol yerdiniz tempo artsa
Maci izlemediysen sutlara bakma macta net pozisyon bile yoktu vallaha yatakta uzanip izliodum 2 sefer tam daliodum uyandim hemen ama siz daha iyi oynadiniz en azindan biseyler yapmaya calistiniz biz 2 pasi zor yapioz :)Tempo yükselse ne olacak la 13 şut çekmişiz 5 şut çekmişsiniz gol yerdiniz tempo artsa
Kanka zaten gs istedigi kadar iyi olsun siz kotu olun o halde bile yenemio bizimkiler bende anlamadim degisik bir psikolojiye burunuyolar ama bugun keske yenseydiniz ilk defa takimdan bu kadar sogudum psg opup birakir umarim birakmasa sikinti farki koyar giderGs fenerbahce yi ligde son 15 mactır yenemiyor ve son 5 macta da berabere bitti bu nasıl Bi Bi istatistik lan biri anlatsın
30 40tl mi bastin
50 TL freebet almıştım onu bastım30 40tl mi bastin
Yoksa kendi parasini hicbirkimse basamaz cunku ya bonus basar yada bedava gelen seyler felan sana lafim degil50 TL freebet almıştım onu bastım
Aynen öyle kendi param olunca 1.50 orana bile oynarken 10 defa düşünüyorum :)Yoksa kendi parasini hicbirkimse basamaz cunku ya bonus basar yada bedava gelen seyler felan sana lafim degil
Hiçte öyle değil ben berabere biter gol zor olur dediğimde 3.5 üst olur diyen vardıMs0 5 senedir zaten valla:d
Artik zorlanmioz skorda ve tahminde
Ben demedim bu derbiye denkez gs evinde golde zorlaniyor yenilmez zaten o ayri tabi. Adam gibi oynasalar dovusmeden ust olur isteHiçte öyle değil ben berabere biter gol zor olur dediğimde 3.5 üst olur diyen vardı
Bende oyle agamAynen öyle kendi param olunca 1.50 orana bile oynarken 10 defa düşünüyorum :)