Arkadaşlar ,
Diğer konulardan değil de , sohbetinize bu alandan devam edebilirsiniz .
İyi forumlar
Diğer konulardan değil de , sohbetinize bu alandan devam edebilirsiniz .
İyi forumlar
instagramda @yayınhous4 gayet kaliteli güzelma.ın linkini atabilecek varmı
Valla doğru söylüyorsun tam tempo yakaladı takımlar durduk yere durdurdu oyuncularla konustu onun dışında kornerde aynısını yapıyor ulan şerefsiz konuşacağına çal düdüğü 3 kere oyun durdurulur mu amk10 dakika Mac durdurup 1 dakka uzatma veren cuneyt cakır kimin kopegisin Surekşi oyunu spguttı resmen alt yaptı Macı
Saka gibi alt oldu iy yine duttuler bizi. Tacta sadece 3 dakika 4 kornerde 1er dakika oyun durduValla doğru söylüyorsun tam tempo yakaladı takımlar durduk yere durdurdu oyuncularla konustu onun dışında kornerde aynısını yapıyor ulan şerefsiz konuşacağına çal düdüğü 3 kere oyun durdurulur mu amk
Cüneyt Çakır maçın AMK koydu resmen.bi maç bu kadar durdurulurmu AMK. İki takımda hale isinamadi oyuna10 dakika Mac durdurup 1 dakka uzatma veren cuneyt cakır kimin kopegisin Surekşi oyunu spguttı resmen alt yaptı Macı
Ya başladıgı gibi ya da 1-1 biter bu maç cüneyt öyle istiyorSaka gibi alt oldu iy yine duttuler bizi. Tacta sadece 3 dakika 4 kornerde 1er dakika oyun durdu
0-0 en fazla 1-0 biter ben söyliyim size gol mol çok zor maçta @emana22 altay ilerde milli takımın değişilmez kalecisi olur iyi cocukYa başladıgı gibi ya da 1-1 biter bu maç cüneyt öyle istiyor
püüü senin fenerbahçeliğine bu maç izlenmez miiİzlemiyorum işim var, gol atıp gol yeriz baktığım kadarıyla fenerbahçe daha iyi oynuyor
Alanya maçını izle altay’ın patlamaya hazır bomba o0-0 en fazla 1-0 biter ben söyliyim size gol mol çok zor maçta @emana22 altay ilerde milli takımın değişilmez kalecisi olur iyi cocuk
Ben isteyken bile tuvalate gider izlerdim ahahhapüüü senin fenerbahçeliğine bu maç izlenmez mii