Arkadaşlar ,
Diğer konulardan değil de , sohbetinize bu alandan devam edebilirsiniz .
İyi forumlar
Diğer konulardan değil de , sohbetinize bu alandan devam edebilirsiniz .
İyi forumlar
Arenadaki maçı izleyip sinir krizi geçirmeme gerek yok kadıköyü izliyorum ben arenada 700 pozisyona girip atamıyoruzpüüü senin fenerbahçeliğine bu maç izlenmez mii
daha genç ama illaki iniş çıkışları olacaktır harunda yukselıste başlamıstı bursada fenere geldıkten sonra ılk anlarda kaçta saçma gol yedı trabzonun kalecısı ugur oda başlarda kotu başladı sonrasında bomba gıbı oldu altayda da var o yetenek ben goruyorum cesur cocuk heyecanlı kı buda normalAlanya maçını izle altay’ın patlamaya hazır bomba o
İnşallah öyle olur ihtiyacı var milli takımındaha genç ama illaki iniş çıkışları olacaktır harunda yukselıste başlamıstı bursada fenere geldıkten sonra ılk anlarda kaçta saçma gol yedı trabzonun kalecısı ugur oda başlarda kotu başladı sonrasında bomba gıbı oldu altayda da var o yetenek ben goruyorum cesur cocuk heyecanlı kı buda normal
El varmış öncesinde el olmasa net penaltı vermeye gidiyordu vara off ofbu arada net penaltıyı vermedi gs lehine
Bana diyene bak amk gsden gol bekliyorbu arada net penaltıyı vermedi gs lehine
yav kardeşiim bu maç 0 dan başka bişey olmuyacak bellli 0-0 bitceğine 1-1 bitsin yarına 2k ödemeyi sen mi karşılayacanBana diyene bak amk gsden gol bekliyor
babelin pozisyona verdi cüneyt 0-0 oynamış belliEl varmış öncesinde el olmasa net penaltı vermeye gidiyordu vara off of
İlk golu GS atarsa sen varı çok beklersin var olması için ilk golü FB nin atması lazımyav kardeşiim bu maç 0 dan başka bişey olmuyacak bellli 0-0 bitceğine 1-1 bitsin yarına 2k ödemeyi sen mi karşılayacan
o zaman fener atsın cincon atsın fener 90+5 de atsın bu geceyi caddede meşalelerle kutlayalımİlk golu GS atarsa sen varı çok beklersin var olması için ilk golü FB nin atması lazım
Amk şutlar 5-10 neden izlemediğimi anladın mı izleseydim hepsinin annesini öperdim 10 şuta gol atamadık diyeo zaman fener atsın cincon atsın fener 90+5 de atsın bu geceyi caddede meşalelerle kutlayalım