sayemde :)
su hatunlarada soz gecirtte 4 gol atsinlar :)sayemde :)
:) değilim çok şükürAli abi sen kacabilirsin evli adamsın ruhunu burda bırak ama :)
islerini hallet kardesim sen buralardayiz biz :)Ajaxa bak ya ilk yarı kac tane kacırdı 2.yarı mahvetti bizi neyse buda guzel ben eve giriyorım yazamam az bisi kaldı coluk cocuk uyusun gelecegim cesur kaxma Bi yere :)
La sen evli degil misin? :):) değilim çok şükür
reis caktirma ajax macini unuttum bem lose olmus o :( nasil unuttum onu ben 3 olmus bide:) değilim çok şükür
değilim o nerden çıktı :)La sen evli degil misin? :)
Yasından dolayı cıktı :) siz kafayı yemişsiniz Bekarlık Bekarlık nereye kadar :)değilim o nerden çıktı :)
ben onu bi kere yaptım bi kızım var 5 yasında :) 2.yi ince eleyip sık dokuyorum arada transfer görüşmelerim elbette oluyor da sözleşme imzalamıyorum . Bir iddaacıya böyle anlatılırYasından dolayı cıktı :) siz kafayı yemişsiniz Bekarlık Bekarlık nereye kadar :)
haha cok guzel anlatttin bende evde kaldim bu ara transfer gorusmeleride yok 2 senedir durim ortada bilion 31 yas daha evde kalmak.icin erken ama degilmi hadi beni motive edinben onu bi kere yaptım bi kızım var 5 yasında :) 2.yi ince eleyip sık dokuyorum arada transfer görüşmelerim elbette oluyor da sözleşme imzalamıyorum . Bir iddaacıya böyle anlatılır
erken erken bi 10 sene daha var ( nasıl motive ettim ama )haha cok guzel anlatttin bende evde kaldim bu ara transfer gorusmeleride yok 2 senedir durim ortada bilion 31 yas daha evde kalmak.icin erken ama degilmi hadi beni motive edin
rahatladim bak simdi zaten boyke giderse goruruz onuda yasarsak :) su barnet takim golu lazim 1 tane delogonlum 1200 alicam yazik olmasin arada orayada gol attir sen :)erken erken bi 10 sene daha var ( nasıl motive ettim ama )
atarlar 2 .yarı :)rahatladim bak simdi zaten boyke giderse goruruz onuda yasarsak :) su barnet takim golu lazim 1 tane delogonlum 1200 alicam yazik olmasin arada orayada gol attir sen :)
Teşekkürler paşam benim@Deligönlüm gollll sanada tebrikler hadi hayirli olsun ;)
kutlamalara katilmaya gitti o kolaymi takim ne zamandan sonra galip ayrilmis elinde mesaleler dolaniyor istanbulda :)