bende tetikte kalayımmı :)300 tl lik kupon yapacagız wonlamamız lazım @Cesur87 tetikte kal
bak sabah bu @emana22 ne dedi unutturmayın ikiniz ile özel ilgilenicem dedi fener yandı unuttu biziGolllll maccabi
Ali sattın gittin bizi biz ne zorluklar yasadık kuru ekmeği paylastık @Cesur87 ile senin haberin yok :)bende tetikte kalayımmı :)
Yok son 3 ali abi aklımdasın ne kadar da gorunmesen de unutmadık seni:)bak sabah bu @emana22 ne dedi unutturmayın ikiniz ile özel ilgilenicem dedi fener yandı unuttu bizi
biz 50 tl yi 500 yapalımda kardeşlerimizle bölüşelim diye en ülkeler geziyoruz fransalar hollandalar şimdide ingiliz kızlardan medet umduk hiç soran yok abi ne yapıyon diyeAli sattın gittin bizi biz ne zorluklar yasadık kuru ekmeği paylastık @Cesur87 ile senin haberin yok :)
ne stresli kuponlar takip ettik wonlayip wonlayip bi sinirle kazanci heba ettik heraclese selam olsun :)Ali sattın gittin bizi biz ne zorluklar yasadık kuru ekmeği paylastık @Cesur87 ile senin haberin yok :)
Hahahhabiz 50 tl yi 500 yapalımda kardeşlerimizle bölüşelim diye en ülkeler geziyoruz fransalar hollandalar şimdide ingiliz kızlardan medet umduk hiç soran yok abi ne yapıyon diye
Cesur Ajax sende hadi da gelsin ona göre kupon alacagım :)ne stresli kuponlar takip ettik wonlayip wonlayip bi sinirle kazanci heba ettik heraclese selam olsun :)
heracles burnley ve @BronzTV kardeşimin en sevdiği hindistan goasına selam olsunne stresli kuponlar takip ettik wonlayip wonlayip bi sinirle kazanci heba ettik heraclese selam olsun :)
baski var gol yakin atsada onumuze baksak gencler iyi gelioCesur Ajax sende hadi da gelsin ona göre kupon alacagım :)
daha bayanlarada selam yolluyucaz bu gidisle :)heracles burnley ve @BronzTV kardeşimin en sevdiği hindistan goasına selam olsun
Harbi senin dediğin gibi ineğe tapan adamlardan medet umduk abiheracles burnley ve @BronzTV kardeşimin en sevdiği hindistan goasına selam olsun
ya sorma sorma o kadar güvendim onlara bide @BronzTV kardeşim topa tutucak beni denizi geçip derede boğluyorum resmen :)daha bayanlarada selam yolluyucaz bu gidisle :)
Senin canın sağolsun be abiya sorma sorma o kadar güvendim onlara bide @BronzTV kardeşim topa tutucak beni denizi geçip derede boğluyorum resmen :)
170 kadar gıcık bir rakam yok he bi geçemedik onu farkındamısın :)Senin canın sağolsun be abi