- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
bende izlemeye gidiyorum.wonlayip gelelim ;)
Valla frikikten attı lavuk ama neler neler kactı :) eger yatsaydı butun emeklerimiz gitmisti simdi hedefe ulastık zararımı kapattım en azından yarısı kapandıGollllllll @emana22 bir dahada mac verirsem.opsunler beni ne stresli is valla hararet basti
cesur benim özelimde ter göl içinde kaldı bi gol olsun diyeValla frikikten attı lavuk ama neler neler kactı :) eger yatsaydı butun emeklerimiz gitmisti simdi hedefe ulastık zararımı kapattım en azından yarısı kapandı
Su an halimi gormen lazimdi 1.0 ken olmazsa ne yaparim filan diye dusunceye girdim hic.beklemiyodum.eleman iyi vurdu neyseki yarisi cikmis yarisinida yarin cikaririz yeter.bugunluk :)Valla frikikten attı lavuk ama neler neler kactı :) eger yatsaydı butun emeklerimiz gitmisti simdi hedefe ulastık zararımı kapattım en azından yarısı kapandı
millet hep mac verio nasil is yok hocam cok stresli gelmezse diye ya bir daha girmem o topa :)cesur benim özelimde ter göl içinde kaldı bi gol olsun diye
yarin nerden alican hosgeldini :) hosgeldini anaparayi bilmem ben su zararinin yarisini cikardik kalan yarisi benim.hedef oda yarin artik :)Neyse bitti sanırım beyler cok tskler her sey İcin guzel muhabbet oldu aslında zevk aldım valla :) yarın yeni Bi hosgeldin alıp tekrarlasak mı bilemedim :)
ee beni bi de @BronzTV düşün beyin agrısı cekiyoruz 50 tl ancak bu kadar katlanır gezmediğimiz ülke kalmadımillet hep mac verio nasil is yok hocam cok stresli gelmezse diye ya bir daha girmem o topa :)
en guzeli sinerji takip kafa rahat en azindan yatarsa moral bozuluo diger wonla telafi oluyo :)ee beni bi de @BronzTV düşün beyin agrısı cekiyoruz 50 tl ancak bu kadar katlanır gezmediğimiz ülke kalmadı
cesur vip :)@lutonbaskanı ozelden papara at bana cesur senin zaten var hep Bi kösede duruyor bir nolu totemcimsin :)
eyvallah emrahim su zarar faslini gecelim oncelikle o zaman simdi yat uyu daha 2.3 gunluk calismamiz olucak :)@lutonbaskanı ozelden papara at bana cesur senin zaten var hep Bi kösede duruyor bir nolu totemcimsin :)
Sen biliyorsun goruyorsun yatan kuponları ben bisi demiyorum neyse teselli oldu sana söyledim son kursunlardı simdi şarjör biraz daha doldu :)eyvallah emrahim su zarar faslini gecelim oncelikle o zaman simdi yat uyu daha 2.3 gunluk calismamiz olucak :)
hakkatten emrah saka maka baya guzel paralar gitti gunki cerezliklerde dahil hani olabilicek geldi dedigimiz kacan penalti son dk yenilen gol onlari simdi dusunuyomda cok guzel kazanc olucaktiSen biliyorsun goruyorsun yatan kuponları ben bisi demiyorum neyse teselli oldu sana söyledim son kursunlardı simdi şarjör biraz daha doldu :)
Ya en cok koyan Ajax oldu tek kale oynadı ilk yarı kesin geldi dedimneyseki o kotu moralle bugunu guzel atlattik sarjoru doldurduk :)
aynen ilk yari 14 sut cekti o degil 1 de kaldi adamlar bide basket malliklarina gitti faul yaomazlar dedim 10 sn 7 fark gitti faul yaptiYa en cok koyan Ajax oldu tek kale oynadı ilk yarı kesin geldi dedim
La o da cok koydu amk cpcukları neye faul yaptıysa onu da anlamadım ama en guzel bahsi fener ile yakaladık guzel kaar oldu bi de bu İrlanda takımı 2si goturdu yoksa biterdik nyse Kardesim bu konu burda biter yarın sabah talep vericem ins sorun olmazaynen ilk yari 14 sut cekti o degil 1 de kaldi adamlar bide basket malliklarina gitti faul yaomazlar dedim 10 sn 7 fark gitti faul yapti