- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Geldim beyler @Deligönlüm tevrikler bro
Geldim beyler @Deligönlüm tevrikler bro
Sanada tebrikler bro teşekkürlerGeldim beyler @Deligönlüm tevrikler bro
hattayız :)@Cesur87 @lutonbaskanı cevrşmi hesaplatıyorum hatta kalın :)
Cevrim bittiyse duracağım zaten bakalım hesaplıyorhosgeldin @emana22 yarin devam et istersen bultende mac kalmadi yarin daha guzel maclar var
ne yapican acelesi yoksa yarina birak.diyicem sen rahat durmazsin simdi ;)@Cesur87 cevrşm tamam simdi ana para cevrimi lazım 250 misli 1.30
Durmam bu is bugun bitsin yarın sabah cekim vericem ama bunun tutması lazım ona göre cok ince cizgideyiz hedefin tam ortasındayız :)ne yapican acelesi yoksa yarina birak.diyicem sen rahat durmazsin simdi ;)
club general diaz alalimmi normal 1 gol kim atarsa atsin 1.30 vardir :) iyi bak.ama ben istatisliklere gore yazdimDurmam bu is bugun bitsin yarın sabah cekim vericem ama bunun tutması lazım ona göre cok ince cizgideyiz hedefin tam ortasındayız :)
Sen var ya sen satıscısın arkadas saniyede mesaj atıyorsun obur sayfada :)
kemal sunal filminde vardı ya kamyona adam topluyorlar bende geleyimmi ya ben ? ben ? sen gelme lan ayı diyor o gibi olduSen var ya sen satıscısın arkadas saniyede mesaj atıyorsun obur sayfada :)
Olsun olsun sen gel @Cesur87 eller havaya hazırmısın geliyor birazdan :)kemal sunal filminde vardı ya kamyona adam topluyorlar bende geleyimmi ya ben ? ben ? sen gelme lan ayı diyor o gibi oldu
haydi hazirim uyumadan guzel wonlayip mutlu uyuyalim.gelsinnn motive doluyum :)Olsun olsun sen gel @Cesur87 eller havaya hazırmısın geliyor birazdan :)
ooo haydi bol sans bu mac gelicek gelmeli gelmezse kendime ip ba attiririm :)Son kapak