- 3 Ocak 2020
- 2,927
- 4,368
sana al falan demedim neyden bahsediyosun ?100 tane kupon atıyorum hepsini aldın mı da böyle konusuyosun ?3-0 dedi aldik adam yeniliyo
Yarisini aldım dotayida senden öğrendimtakilma sakasina dedim de gelirse iyi olursana al falan demedim neyden bahsediyosun ?100 tane kupon atıyorum hepsini aldın mı da böyle konusuyosun ?
Secret 3-0 kazandı WOOONNSecret dehset oynuyor 3-0 kazanır gibi duruyor
seri bir WONN oldu.Aster aries kolay kazandı.Canlı dota2 bahsi.Oran:1.60.Aster aries kazanır
Canlı yayın linki :
Bol şans hocam elime para geçtiğinde tekrar uğrayacağım buraya2. kuponda WOONN
Oran:3.8 Misli 42 Kazanc 164
Sağol hocam aldıkça paylaşıyorum bi faydam olursa ne mutluBol şans hocam elime para geçtiğinde tekrar uğrayacağım buraya
Sağol hocam aldıkça paylaşıyorum bi faydam olursa ne mutlu
KUPON 3 DE WOOONN2. kuponda WOONN
Oran:3.8 Misli 42 Kazanc 164
KUPON 3 DE WOOONN
Umarım yarın da yaparızSenin rollingi şimdi yapsak çoktan şeytanın bacagi kırılmıştı :) inşallah yarın artık
Benim maaşta yatsın reis ben de seninleyim Burda :) sırf Dota için kasa ayiricam en baştan takip ediyorum seni, cidden bu işi anlayan böyle başlık açmalı ve gerçekten hakkını veriyor dedim :) daim olsunUmarım yarın da yaparız
Cok sagol hocam teşekkür ederim güzeel görüsün icin.12-13 yıldır hem izler hem oynarım biraz tecrübe oldu cyberlar tad vermiyoken iyice odaklandık isteBenim maaşta yatsın reis ben de seninleyim Burda :) sırf Dota için kasa ayiricam en baştan takip ediyorum seni, cidden bu işi anlayan böyle başlık açmalı ve gerçekten hakkını veriyor dedim :) daim olsun