- 3 Ocak 2020
- 2,927
- 4,368
Müthis bir Liquid satışı.3. oyunu cok rahat kazanıp elemeyi gecer kesin.Bile bile lades olduk.Kupon LOSELiquid kazanır diye düsünüyorum kötü basladı ama .
canlı yayın :
Müthis bir Liquid satışı.3. oyunu cok rahat kazanıp elemeyi gecer kesin.Bile bile lades olduk.Kupon LOSELiquid kazanır diye düsünüyorum kötü basladı ama .
canlı yayın :
Explonense tek geçerim dotada . Hiç bilmem ama kazandırdı geçenlerdeMüthis bir Liquid satışı.3. oyunu cok rahat kazanıp elemeyi gecer kesin.Bile bile lades olduk.Kupon LOSE
ahahah o Execration amaExplonense tek geçerim dotada . Hiç bilmem ama kazandırdı geçenlerde
O derece bilmiyom demekki :)ahahah o Execration ama
İntikamı aldım.Liquid rahat kazandıMüthis bir Liquid satışı.3. oyunu cok rahat kazanıp elemeyi gecer kesin.Bile bile lades olduk.Kupon LOSE
best of 3 maclar.Yani 2 ye ulaşan kazanıyortakımların yanında yazan d2 ne anlama geliyor?
skor da hep patlıyor dota macları ama secret kesin kazanır diye düsünüyorumqop alan genelde kazanıyor ve ilk olarak pikleniyor.
zaten damage yoktu codecte.
sağlık olsun, bundan sonraki maçlara bakalım bro.
aliance secret için ne diyon
2-0 a gider mi?
bende cr4zy yener derdim ama yine ters bitti.bu sıralar maclar cok ters geliyor :(Nigma kazanır deyip, kendine sürpriz araman da hoş olmuş,
Ben cr4zy yener diyorum qcrewi , sen ne diyorsun üstad?
Bro yeni tahminlerini bekliyorumbende cr4zy yener derdim ama yine ters bitti.bu sıralar maclar cok ters geliyor :(