- 3 Ocak 2020
- 2,927
- 4,368
Yok hocam gerçekte oynuyorum buz hokeyini eskiden bu yana patenciyizBuzhokeyci bol şanslar para atınca tahminlerine oynucam başarılısın takip ettim.Buzhokeyi oynamıyormusun?
Ayrıca sagol hocam yorumun icinBuzhokeyci bol şanslar para atınca tahminlerine oynucam başarılısın takip ettim.Buzhokeyi oynamıyormusun?
umarım hocam izliyorum ortada macDün pijamanın cs maçına oynamıştım 1-0 yenikken kazanmıştı senin pijama da 1-1 yaptı umarım aynı şekilde kazanır:)
Ninjas WON.OG 1.oyun WONCanlı 2 maç
Ninjas 1-0 geride ama kazanacagını düsünüyorum ve og.seed yener dedim
Kardeş ninjas sizin sitede sonuclandimi?Ninjas WON.OG 1.oyun WON
hayır bekliyor bende deKardeş ninjas sizin sitede sonuclandimi?
Sonuclandı benimNiye oyle oldu kardesim bilgin var mı?
1.oyun NEON WOONNNeon esports-Lgd.int
Tahmin:NEon 2-0 kazanır.(Cok daha iyi takım ama sabah macları bazen ters gelebiliyor ufak sekilde denenir.
Oran:1.60
Kupon LOSENeon esports-Lgd.int
Tahmin:NEon 2-0 kazanır.(Cok daha iyi takım ama sabah macları bazen ters gelebiliyor ufak sekilde denenir.
Oran:1.60
Sabah macları biraz riskli oluyor öglen ve aksam genelde bilindik ve iyi takımlar oluyor.Sabah ufak ufak vakit gecirmelik takılıyorum bende yüksek basmamanı öneririmEvet ufak bir yatırım yapabildim gelecek maçları bekliyorum
1.30 dan görebildim aldım :) bol şans hadi hocamVici gamin oyun1 kazanır
Oran:1.68 Misli 51 Kazanc:86
Canlı yayın linki :
anından ekran görüntüsü atıyorum ama oranlar cok cabuk degisiyor umarıım kazanırız :)1.30 dan görebildim aldım :) bol şans hadi hocam
aynen hocam birden 1.4.1 tak 1.39 falan çok oynak. ama sıkıntı yok umarım kazanırız.anından ekran görüntüsü atıyorum ama oranlar cok cabuk degisiyor umarıım kazanırız :)