Çok üstün pickler cok üstün oyuncular kolay ve hızlı bir galibiyet.Kupon WOONN.Freebet de sekeri olduVici gamin oyun1 kazanır
Oran:1.68 Misli 51 Kazanc:86
Canlı yayın linki :
Heroları tam birbirini tamamladı.Phoneix egg e vurcak heroları yok.Mars arenada kalan öldü.Oranı çok yüksek actılar yüksek basılırdı da cin takımları korkutur beni hepoff teamfight'ta nasıl o kadar önde çıktı VG
oo bol kazançlar hocam. Benimde e-spor için freebet var bakalım ne zaman kullanırımÇok üstün pickler cok üstün oyuncular kolay ve hızlı bir galibiyet.Kupon WOONN.Freebet de sekeri oldu
hocam herolardan falan anlamıyorum biliyorsun ama izlemesi son derece keyifliydi o fightıHeroları tam birbirini tamamladı.Phoneix egg e vurcak heroları yok.Mars arenada kalan öldü.Oranı çok yüksek actılar yüksek basılırdı da cin takımları korkutur beni hep
Tebrikler hocam.Bencede cok zevkli bir oyun oldu.hocam herolardan falan anlamıyorum biliyorsun ama izlemesi son derece keyifliydi o fightı
teşekkürler hocam kupon içinTebrikler hocam.Bencede cok zevkli bir oyun oldu.
Freebetten 1.85 iken yakalayıp aldım hocam bol şansBu seferde EHOME cok iyi pickledi.Daha düsük güvenle EHOME harita 2 kazanır diyorum
Canlı yayın linki :
Oran:2.13 Misli 34 Kazanc 73
Vici gaming EHOME dan iyi bir takım.Vici gaming de terror blade diye bir hero var onu durdururlarsa kazanırlar.Zor mac olcak Bol ŞansFreebetten 1.85 iken yakalayıp aldım hocam bol şans
Ehome yalnız değildir terror blade sen kimsin ya ?Vici gaming EHOME dan iyi bir takım.Vici gaming de terror blade diye bir hero var onu durdururlarsa kazanırlar.Zor mac olcak Bol Şans
fasasjhafEhome yalnız değildir terror blade sen kimsin ya ?
yalnız ne güzel oynadı ehomefasasjhaf
Seri bir galibiyet WOOONNNBu seferde EHOME cok iyi pickledi.Daha düsük güvenle EHOME harita 2 kazanır diyorum
Canlı yayın linki :
Oran:2.13 Misli 34 Kazanc 73
oran çok düşük bende şu an hocam maç içinde biraz yükselirse alacağım. bol şans hadiEHOME cok iyi pickledi yine.Lycanı durdurabilceklerini sanmıyorum
Oran:1.65 Misli:73 Kazanc:120
Canlı yayın linki ingilizce :
1.45 e düsmüs alır almaz 1 dakika icinde paylasıyorum ama düsüyor..Oyun icinde yükselecektiroran çok düşük bende şu an hocam maç içinde biraz yükselirse alacağım. bol şans hadi
1.45 e düsmüs alır almaz 1 dakika icinde paylasıyorum ama düsüyor..Oyun icinde yükselecektir