Olsa hallederdim kankapaparadan 10 ateşleyebilecek var mı atmeye gitmeyeyim :)
çükün kurusunOlsa hallederdim kanka
Yerleştirip geçeriz bunlara bu sene hahahagsnin ve taraftarın bu sene çekeceği var maça bak
Diagne cıkmasın da :) denizli de bisi yok yine alabilir gs sadece orta sahada cok ustun denizli ondan dolayı Bi iki atak bulduSeri'yi çıkartıp Donk'u aldı. ******** gidin ya ******** gidin. :mad:
Abi selcuka katlanamiyorum.Diagne cıkmasın da :) denizli de bisi yok yine alabilir gs sadece orta sahada cok ustun denizli ondan dolayı Bi iki atak buldu
Devri bitmis adam zaten hala ısrar neden bilmiyormAbi selcuka katlanamiyorum.
Diagne cıkmasın da :) denizli de bisi yok yine alabilir gs sadece orta sahada cok ustun denizli ondan dolayı Bi iki atak buldu
GS balı devreye girer şimdi atarlar bi taneİlk hafta suprizlerle başlıyor Giresun ve bu gs maçına ilk yarı 1.5 alt MS 2.5 alt giresim vardı iki kez işaretleyip çıkardım AMK. Hep nurdan etkileniyorum. Kumayacam artık burdan bişey :)
Fatih terim bal i olur olursa adamdaki şansın 10 da biri bende olsa keşke :)GS balı devreye girer şimdi atarlar bi tane
Maç sarmadı ben filme geçiyorumFatih terim bal i olur olursa adamdaki şansın 10 da biri bende olsa keşke :)
reis o p6 olsa bile Diagne atsaydi dahi alamazdik ben de aynisini oynadim ama 9 maç üzerinden dakikalar hesaplanıyor ben de yanlış anlamışım etkinliğiİlk gol gelse ilk golu atan Diagne dedik ya amk 1250 tl freebet alıcaz ya selcuk ceker amk penaltısını
Aaa amk o zaman uzulmeye gerek yokreis o p6 olsa bile Diagne atsaydi dahi alamazdik ben de aynisini oynadim ama 9 maç üzerinden dakikalar hesaplanıyor ben de yanlış anlamışım etkinliği