- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
Aynen ben de sonra girip yorumlara baktım millet Rizeye bile oynamış bu maç gitti dk 75 de geldi gol en azından sonrakiler için aynı şekilde oynamayızAaa amk o zaman uzulmeye gerek yok
Aynen ben de sonra girip yorumlara baktım millet Rizeye bile oynamış bu maç gitti dk 75 de geldi gol en azından sonrakiler için aynı şekilde oynamayızAaa amk o zaman uzulmeye gerek yok
180dk oynasın gs yine atamazFalcao girdi oyuna @tiyes2242
Her hafta mı olacakmısAynen ben de sonra girip yorumlara baktım millet Rizeye bile oynamış bu maç gitti dk 75 de geldi gol en azından sonrakiler için aynı şekilde oynamayız
hattrick yapacakmış 2 dakikadaFalcao girdi oyuna @tiyes2242
Gooooolllll radamel falcaoo180dk oynasın gs yine atamaz
dur olm gsliler linç edecek şimdi gazişehiri yenemezsek asıl daşdaşı bizle geçerlerGooooolllll radamel falcaoo
canlının bana dediği her hafta olacak. Salı ve cuma arası en az 400 TL yatırım şartı var. Pişti kampanyası bitmiş yerine bu gelmişHer hafta mı olacakmıs
Futbol taşak oyun zaten yavrum ****** et bugün ben geçeyim yarın onlar bizle geçerler bari denizli atsada barışımın kupon gelse amk barış hariç GSli arkadaşlar papara hesap no verin ve alın benden bi snickers yiyindur olm gsliler linç edecek şimdi gazişehiri yenemezsek asıl daşdaşı bizle geçerler
Başkan gene erken seviniyorsunuz :) Mayıs aylarını hatırlatmama gerek var mı :)Gooooolllll radamel falcaoo
bi 10tl para istedik kimseden ses seda çıkmadı atmeye yürüttünüz eyvallahFutbol taşak oyun zaten yavrum ****** et bugün ben geçeyim yarın onlar bizle geçerler bari denizli atsada barışımın kupon gelse amk barış hariç GSli arkadaşlar papara hesap no verin ve alın benden bi snickers yiyin
aha da attı :) gs liyim ama 1 0 biteceğine 2 0 bitsin barışın kupongelsinFutbol taşak oyun zaten yavrum ****** et bugün ben geçeyim yarın onlar bizle geçerler bari denizli atsada barışımın kupon gelse amk barış hariç GSli arkadaşlar papara hesap no verin ve alın benden bi snickers yiyin
Ya bende dedim ne sacma promosyon bu ya gs atacak ya denizli cekilis yok 250 Tl freebet garanti diye demek öyle degilmis :)canlının bana dediği her hafta olacak. Salı ve cuma arası en az 400 TL yatırım şartı var. Pişti kampanyası bitmiş yerine bu gelmiş
La bırak mayısı az eğlenmeyelim mi kalbimi kırıyonBaşkan gene erken seviniyorsunuz :) Mayıs aylarını hatırlatmama gerek var mı :)
Ulan makara yaptık kuponla yok artık senden Baska herkes kaybetti :)Goooooooool bee