- 17 Ocak 2019
- 6,187
- 11,879
30 dakika once sifirladim jetonu baskan acil lazim degilse aksam gelcek@fyuksek 50 tl jetonun var mı başkan
30 dakika once sifirladim jetonu baskan acil lazim degilse aksam gelcek@fyuksek 50 tl jetonun var mı başkan
20.30 dan önce lazım dostum30 dakika once sifirladim jetonu baskan acil lazim degilse aksam gelcek
Cocuk 10 gibi aticam diyor maalesef baskan20.30 dan önce lazım dostum
Tamamdır çok sağolCocuk 10 gibi aticam diyor maalesef baskan
bahıs buroları acıyo genellıkle odeme yapabılmek ıcınCmt de uyeligim yok. Beyler adima uyelik acilmis. Sanirim blmiyorum neden geldiki
Bu gece 24:00 ile 01:00 arası yüklenecekmiş.Beyler pl freebetleri yuklendimi size?
Benim yok adima mi acildi tc felan girildi?bahıs buroları acıyo genellıkle odeme yapabılmek ıcın
evet olabılr, sonucta tum bılgılermız sıtelerın elındeBenim yok adima mi acildi tc felan girildi?
Allah belasii vesin ben acimda bari kulanmimevet olabılr, sonucta tum bılgılermız sıtelerın elınde
İyi geçiriyor beinsport ama yapıcak bişey yok veriyoruz mecbur :)Bende 3.5 üstü aldim bakalim nolcak :) bu arada digitürk ile ilk süperlig maçım olcak bakalim donmalardan geç gelmesinden bezmistim iptv nin.
Ben iptal ettirdim tekrar aramalarını bekliyorum. Aga 200 çok para aylık ya.İyi geçiriyor beinsport ama yapıcak bişey yok veriyoruz mecbur :)
12 aylik 870 e aldim ben aylik 74 e fln geliyor. Sen kac veriyorsun ki?İyi geçiriyor beinsport ama yapıcak bişey yok veriyoruz mecbur :)
Sen neye 200 veriyorsun yuhBen iptal ettirdim tekrar aramalarını bekliyorum. Aga 200 çok para aylık ya.