M
maxaljin
Misafir
En son 150 idi. 200 olmuştur diye düşündüm.Sen neye 200 veriyorsun yuh
En son 150 idi. 200 olmuştur diye düşündüm.Sen neye 200 veriyorsun yuh
Sporun yıldızına 90 dan yukarı verilmezEn son 150 idi. 200 olmuştur diye düşündüm.
Full paket + dizi idi benim ki.Sporun yıldızına 90 dan yukarı verilmez
Anladim asagidaki konuyu takip et hatta oraya yaz yıldız dolu pakette iptalde en iyi teklif hangisini veriyolar seni aradiklarinda direk onu isteFull paket + dizi idi benim ki.
Kadro ofansif geldi bana neden öyle düşündün ki?Denizli 1-0 alır maçı kadroya bak. *** oldu 125 TL. :mad::mad::mad:
12 aylik 870 e aldim ben aylik 74 e fln geliyor. Sen kac veriyorsun ki?
Bu teklifi nasil aldin sen en iyi teklif suan 5 ay 30tl 7 ay 129tl129tu aradılar kapatmıyım diye ocağa kadar 30 tl ocaktan sonra 80 yaptılar
Önce iptal edeceğim dedim aylık 50 tlye düşelim ocağa kadar sonra kabul etmedim tekrar aradılar 30 a düştüler deneyin sizdeBu teklifi nasil aldin sen en iyi teklif suan 5 ay 30tl 7 ay 129tl
Sporun yıldızımi yoksa taraftar paketimi?
Bu indirimden önce aylık 129 ödüyordum ben deÖnce iptal edeceğim dedim aylık 50 tlye düşelim ocağa kadar sonra kabul etmedim tekrar aradılar 30 a düştüler deneyin sizde
:) kaptan kscirdi saka gibiKaçırdılar o_O
İlk gol gelse ilk golu atan Diagne dedik ya amk 1250 tl freebet alıcaz ya selcuk ceker amk penaltısınıUlan Selçuk ulan Selçuk. :mad: :mad: :mad: