nacıonal lose malesef
maalesef ama ikinci yarı 1.5 alt düşünüyordum ilkyarı 1 gol gelir diyordum ikinci yarı hareketli olabilir 1-1 i görebiliriz bakalımnacıonal lose malesef
bu maçda kesin kırmızı var dep sarı 3 oldumaalesef ama ikinci yarı 1.5 alt düşünüyordum ilkyarı 1 gol gelir diyordum ikinci yarı hareketli olabilir 1-1 i görebiliriz bakalım
evet abi bencede bende ona bakıyordum ama kg bile açmamış betasus 1.5 üstü 2.15 değmez oda almaya nediosunbu maçda kesin kırmızı var dep sarı 3 oldu
bencede değmezevet abi bencede bende ona bakıyordum ama kg bile açmamış betasus 1.5 üstü 2.15 değmez oda almaya nediosun
boşverevet abi bencede bende ona bakıyordum ama kg bile açmamış betasus 1.5 üstü 2.15 değmez oda almaya nediosun
hadi kırmıyım seni attım ufaktan bi 20honduras u23 2.5 üst olacak @brcn1453 ufaktan bi at bence
nacional 70 e kdr bu baskıyla gol atamazsa 1 gol atara alırız abi yoksa uyumaca artık :)boşver
ilk maçlarıda 2-0 bitmiş üst olmamış. ilk yarı 0-0 bitmiş. 2.5 alt oynayanları yakabilirler. diğer maçta 1-1 bitti bunu üst yapacaklar diye düşünüyorum oran 2.70hadi kırmıyım seni attım ufaktan bi 20
2.45 di yazdıgında aldımilk maçlarıda 2-0 bitmiş üst olmamış. ilk yarı 0-0 bitmiş. 2.5 alt oynayanları yakabilirler. diğer maçta 1-1 bitti bunu üst yapacaklar diye düşünüyorum oran 2.70
marsilya st etienne maçıda 3.5 üst kokuyornacional 70 e kdr bu baskıyla gol atamazsa 1 gol atara alırız abi yoksa uyumaca artık :)
evet abi baktım onada 1.90 oranı ilkyarıda bitmedi ikinci yarı 2 gol gelir aslındamarsilya st etienne maçıda 3.5 üst kokuyor
kumar bi tecrübedir :)
2.70 oran tecrübesi :)Neyin tecrübesi :)
zikilmenin tecrübesi yazmassa bende birşey bilmiyorum arkidişNeyin tecrübesi :)