bı emana22 değilsen kolay kolay gelmıyo paraPara her zaman olur para nedir amk 27823 defa batıp 28383 defa çıkarsın
bı emana22 değilsen kolay kolay gelmıyo paraPara her zaman olur para nedir amk 27823 defa batıp 28383 defa çıkarsın
Flimmi yapiyolar acaba ikinci yari altcilara yaparlar umarim :)burnuma pis kokular geliyor demiştim 2.yarı başlar başlamaz pen oldu tesadüf mü acaba
şu dubrica maçı ulsan gibi olsa dicemde bunlar tırt çıktı niye aldım bende anlamadım şöyle bakınca fikstürlerineFlimmi yapiyolar acaba ikinci yari altcilara yaparlar umarim :)
La herseye cevap yazma be adam bi sus beğen de geç öfff bıktım yabı emana22 değilsen kolay kolay gelmıyo para
Yürü be bolu beyi kim tutar
sabahtan beri tekten yatiyoz buralarda yoksunYürü be bolu beyi kim tutar
keyfim yok hacı abi uzaktan izliyorumsabahtan beri tekten yatiyoz buralarda yoksun
bizde de kalmadı valla albirexe tüm kasay attı filimciler iy 0-0 2. yarı dk 46 penaltı dk 90 ve 90+3 gol attılar 3.5 üstten yattıkkeyfim yok hacı abi uzaktan izliyorum
eyv leipzig salmazsa tek başına bile 4 ler şuan ço krahat geliyorlar ceza ssahasınagüzel seçimler hocam başakşehir 1 gol atarsa gelir gibi
rennes açılsa güzle olurda yavaşladı onlarRennesde acilirsa biseyler olabilir artik
yine 2. yarı 3 gol beklicezLeiz 2 de rennes mal cikti