ıkıncı yarı gelır umarım goller bol şans ın olsun
yine 3 gol maceramız var bugün bir salmadı iy 0-0 larBasak kalan 1 kras show olmali ikinci yari
Bugun ucuncu oldu belki ucundede oluryine 3 gol maceramız var bugün bir salmadı iy 0-0 lar
çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. de yakalanır diyorsun yani abi :)Bugun ucuncu oldu belki ucundede olur
Umudum olmasada kendimi kandirom ancaçekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. de yakalanır diyorsun yani abi :)
bız cekırge olsak ayagımız ı ıl kturdan alırlarUmudum olmasada kendimi kandirom anca
her seferinde hannover maçı geliyor aklımaUmudum olmasada kendimi kandirom anca
Bugunde kepenk indirdik mert meret tutmuo kime alsakher seferinde hannover maçı geliyor aklıma
11 maçlarına sürpriz kuponum var bakalım nolcak geliyor gibi olursa paylaşırız 2.yarı başındaBugunde kepenk indirdik mert meret tutmuo kime alsak
ben bu rennes maçına alt alsam geçen çorum maçı gibi olmuştu şimdiBugunde kepenk indirdik mert meret tutmuo kime alsak
Alt bize gelmez zaten ilk yaridan ust olurdu simdiyeben bu rennes maçına alt alsam geçen çorum maçı gibi olmuştu şimdi
ben bu mesajı neden daha yeni görüyorum @Lutonbaşkanı@Gogo 007 toprağım
@Aydin2121 31 31 matkap aydın
@mosquitos42 konusma karakter 30 35 40 arası saçlar 50 tip 20 modumuz kardesimiz
@Emana22 Halı imparatoru tipster para saçan adam
@LuciferMorningstar burgerking 65 adet unutmadık
@scarpion 10 tl de 5k kazanan 5 k dan 5100 kazanamayan kardeş :)
@benmet18 Bir cisim yaklaşıyor diyor sürekli var bir derdi çözemedik :)
@BuzHokeyci benim kafadan 5 tl ile 20k kovalıyor
@ceyarbaba Peterborough United - Torquay United - Ebbsfleet Barnet luton :)
@Brave Heart Birşey dicem yine alınacak demiyorum :)
@BeşiktaşJK Honlama Bu kelimeyi 1 sene düşünmemizi sağladı :)
@Dede Canımız ciğerimiz ama tersi pis 1 hafta sürüyor beton yetmez
Uzun olmasın diye yazmadığım @ados @Emergency @Gençlerbirliği ve tüm arkadaşlar
Selamun aleyküm
Güzel haftasonları
(ne giriş yaptım be )
Biz yokuz ahhaha aman dayimben bu mesajı neden daha yeni görüyorum @Lutonbaşkanı