- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Slovakyada 2 macta gol yok biri bizde :(skalika won ama diğer maç 0-0 da kaldı
Slovakyada 2 macta gol yok biri bizde :(skalika won ama diğer maç 0-0 da kaldı
şaşırmadım japonlarda da yarısından çoğu üst bitmiştiSlovakyada 2 macta gol yok biri bizde :(
Valla bu Japonlar koreliler hep bı satış içinde maçları erken oluyo biddAlbirex saka gibisin lan 30 dk nasil gol atamion
yine tekten yatacaz gibi belli olduPchow 1 1 lan digeri acilmadi gitti
Ne lazım dostum sana sinerji verelimyine tekten yatacaz gibi belli oldu
sinerji yaramaz artık 2.5 üst bekliyoz yine iy 0-0 bitti dubnica 2.5 üst lazım sıkıntılı olan buNe lazım dostum sana sinerji verelim
Bol şans umarım gelir ya bı şekilde başkan karamsar olmasinerji yaramaz artık 2.5 üst bekliyoz yine iy 0-0 bitti dubnica 2.5 üst lazım sıkıntılı olan bu
valla az önce japonlardan tekte yattık iy 0-0 bitti 52 54 gol attı 2-0 bitti maç umut kalmadı artık bizdeBol şans umarım gelir ya bı şekilde başkan karamsar olma
Sende de bendeki sansizliktan var desenevalla az önce japonlardan tekte yattık iy 0-0 bitti 52 54 gol attı 2-0 bitti maç umut kalmadı artık bizde
bet365 de istatistikler yeni geldi burnuma kötü kokular geliyor bu maçtaOynamasak 6 7 aticak.takim su rezillere gol.atamio
Paket ettiler mac basi aski alip durmalarindan belliydibet365 de istatistikler yeni geldi burnuma kötü kokular geliyor bu maçta
Ya senin bi dilin açıldı be adam ?Sende de bendeki sansizliktan var desene