belçika ms 2,5 alt dedimmacı kuruttun be adam
belçika ms 2,5 alt dedimmacı kuruttun be adam
ahahahbelçika ms 2,5 alt dedim
Maç genel anlamda hocaya yazar ama şu da var bizim beyzadeler maç seçiyor. Fransa grubunu lider bitirdik bak İspanya Hollanda bi yana o Fransa bi yana o takımı sahadan sildik geldik uluslar liginde küme düştük. Sen kalk Hollandayı yen Norveç i dağıt kasapa manava puan ver. Gruptaki tüm avantajı kaybettirdi şu maç. Hiç bir anlamı kalmadı o 2 galibiyetinkonuşmamız gereken caner, BURAK değil. Kadroda gencecık cocuklar varken caner gibi bir aptalı oynatmak neden ? size yemın ederım gencecık cocukların hakkını yıyıyorlar koruyor bizim teknık trektor caneri. Adam 2 metre ile ofsaytı bozuyor tek bır faydalı iş yapmadı direkten dönen top dısında
++++bişeyleri zora sokmayı cidden ulkecek sevıyoruz su macı farkla kazanmamız lazımdı
kazandın ama :) ben kaybettim gitti 600Son çeyreğe 12 sayı önde girip son 5 saniyeye 3 sayı önde girip 5 saniyede faul yapmadan 3 sayılık basket yemek nedir şerefsiz herifler. Şöyle salaklık yüzünden kaybedince kuponlar çıldırıyorum ya. Ekli dosyayı görüntüle 96145
Won laSon çeyreğe 12 sayı önde girip son 5 saniyeye 3 sayı önde girip 5 saniyede faul yapmadan 3 sayılık basket yemek nedir şerefsiz herifler. Şöyle salaklık yüzünden kaybedince kuponlar çıldırıyorum ya. Ekli dosyayı görüntüle 96145