Çok az sayıda ev sahibi kazandı bu hafta ligde o yüzden öyle hissediyorum benTwitterda bir adam 3 1 Konya alir demiş buraya kadar sorun yok da bu hafta tüm super lig maçlarını doğru tahmin etmis adam içime kurt düştü
Çok az sayıda ev sahibi kazandı bu hafta ligde o yüzden öyle hissediyorum benTwitterda bir adam 3 1 Konya alir demiş buraya kadar sorun yok da bu hafta tüm super lig maçlarını doğru tahmin etmis adam içime kurt düştü
2. golü de sayesinde yedi konyaBu konyaspordan diomande futbolu acilen bırakmalı ?
analiz yapmadım ki bugün2 olduuuuu belliydi amk kaçtı mis gibi oran puh senin lig analizine @benmert18
Konya alır Falan dedin ? Mesut yok pelkas ortaya geçti avaba ondan mı takım düzeldi tas gibi oynuyoranaliz yapmadım ki bugün
Süper lig'de ev sahibi pek kazanmadı bu hafta ondan öyle dedim konya alır gibi hissediyom diye ama göztepe yencek evinde konya'da diomande çöp 2 gol yedirttiKonya alır Falan dedin ? Mesut yok pelkas ortaya geçti avaba ondan mı takım düzeldi tas gibi oynuyor
Ne mal topçu yav2. golü de sayesinde yedi konya
sonunda çıkartmayı akıl etti ilhan palutBu konyaspordan diomande futbolu acilen bırakmalı ?
Şimdi siz Başakşehire takılacaksınız biz sizi Vodafone da 3 farklı yeneceğiz sonra da sampiyon yazdıracağız plan belli ?Süper lig'de ev sahibi pek kazanmadı bu hafta ondan öyle dedim konya alır gibi hissediyom diye ama göztepe yencek evinde konya'da diomande çöp 2 gol yedirtti
bu sırada fenerbahçe hiç yenilmeyecek veya berabere kalmayacak yani ? ?Şimdi siz Başakşehire takılacaksınız biz sizi Vodafone da 3 farklı yeneceğiz sonra da sampiyon yazdıracağız plan belli ?
bu sırada fenerbahçe hiç yenilmeyecek veya berabere kalmayacak yani ? ?
inanmak başarmanın yarısıdır ?
Biz hep yarıda kalıyoruzinanmak başarmanın yarısıdır ?
@benmert18 emrah girer girmez attı bu adamı nasıl oynatmaz bu Mesut anlamıyorum
Karbonatın taktikler ?ilk yarı karşı takımı yorup 2. yarı emrah ile bitiriyordur belki