UPPERCUT
Onaylı
- 2 Şub 2020
- 16,342
- 11,018
Dk
80 dk olmuş hadi olum atın son golüDevaaamm yapıştırın devaaamm
80 dk olmuş hadi olum atın son golüDevaaamm yapıştırın devaaamm
Karta yetecek kadar sertlikte değil
yahu modlarım hakikaetn rakip takım oyuncularıyla pozisyon tartışılmıyor herhalde ben de öyle oluyorum buna kart verilmezse bence o hakem düdük asssın
Skubic yerinde zıplıyor pelkas kafası aşağıda koşuyor ( çevre kontrolü yapmadan) suç kimde bu pozisyonda ?yahu modlarım hakikaetn rakip takım oyuncularıyla pozisyon tartışılmıyor herhalde ben de öyle oluyorum buna kart verilmezse bence o hakem düdük asssın
Dk 82 oldu
bazı pozisyonlarda istemli yada istemsiz ayırt edilemez bu pozisyon gibi modum adam kafaya diz atmış mma box gecesinde miyiz rakip mcgregor değilSkubic yerinde zıplıyor pelkas kafası aşağıda koşuyor ( çevre kontrolü yapmadan) suç kimde bu pozisyonda ?
Adam "olduğu yerde" zıplıyor ne yapmasını bekliyorsun zıplamasın pelkas topu alsın gol mü atsın ? ?bazı pozisyonlarda istemli yada istemsiz ayırt edilemez bu pozisyon gibi modum adam kafaya diz atmış mma box gecesinde miyiz rakip mcgregor değil
modum zıplarken kontrolsüğz çıkıyor topa kontrolsüz çıkarsan yersin kartı öyle düşün trafik kazası yaptın istemsiz adam öldü yada ağır yaralı ne olur ceza yersin en basiti buAdam "olduğu yerde" zıplıyor ne yapmasını bekliyorsun zıplamasın pelkas topu alsın gol mü atsın ? ?
@Emana22 ??Emana rolling yapti mi bugun
Trabzonspor maçı ile lose olduEmana rolling yapti mi bugun
Yapti hemen yatırdı hayin adamEmana rolling yapti mi bugun
Bu hayin adama bişeyler yapmak lazım mosqiYapti hemen yatırdı hayin adam
Tipsterligini elden almak lazimBu hayin adama bişeyler yapmak lazım mosqi