Günaydın avus +7 demedi demeyin kaçırmayın
Betrekabet freespin yağmuru var deneyin derimGünay Arkadaşlar promo yokmu bugün
Site adamıyım artıkMaçı kurutma itemini atmış alt almış lattesini yudumluyor @benmert18 ?
city ilk yarı 1,5 2,5 ms 3,5 4,5 5,5 6,5 6 tahminden 5 lose dünMaçı kurutma itemini atmış alt almış lattesini yudumluyor @benmert18 ?
Senden ötürü gittik zaten takım isimleri de ne güzel uzunducity ilk yarı 1,5 2,5 ms 3,5 4,5 5,5 6,5 6 tahminden 5 lose dün
çin cba maçı 53.5 üst aldım maçın baremi 60lara çıktı 6.5dkda 24 sayı lazımdı 30 saniye kaldı ve 49 sayı var siz siz olun çin cba'ya oynamayın
Bu haftaya kadar yine iyi getirdiler hep tek farklı galibiyet simdi Alanya hakkini veriyorakşam menüde ? tava var
???
attılar şimdi penaltıdan bana inat 2-2 olurBu haftaya kadar yine iyi getirdiler hep tek farklı galibiyet simdi Alanya hakkini veriyor
Maca bak arkadaş 0 0 dan nereye geldi 3.5 ust olsa şaşmamattılar şimdi penaltıdan bana inat 2-2 olur
bu maçın gollü olması lazımdı ilk yarı filim yaptılarMaca bak arkadaş 0 0 dan nereye geldi 3.5 ust olsa şaşmam
Cok büyük işler dönüyor modum valla endüstriyel futbol kokuyor her yer artıkbu maçın gollü olması lazımdı ilk yarı filim yaptılar
Twitterda bir adam 3 1 Konya alir demiş buraya kadar sorun yok da bu hafta tüm super lig maçlarını doğru tahmin etmis adam içime kurt düştüBugün konya galibiyet alcak gibi hissediyorum