Sorma aslında ilk sana yazardım bu gibi durumlar da ama anlamadım senle Hic gorusme dik :)Teessüf ederim abi bana da yazmamissin sabah
Sen yok musun :( hayallerimiz ne olacakIyi gecmeler dilerim.
ahaha şşş yavrum ağlama bak yoksa banlarım sjkdsdk :)@emana22, Emraaağğğğ abbeeaaağğğğhhh şans parasıııı abbeeeaaağğğhhh
Hıh, kıskandı. :cautious:Iyi gecmeler dilerim.
bak bak ittifak lar kurulmus :)Sorma aslında ilk sana yazardım bu gibi durumlar da ama anlamadım senle Hic gorusme dik :)
Hahha ego tavan ohh suyundan Da koyun yok mu Baska gaz :)@emana22 para dağıtıyor beyler doluşun konuya :)
La 2 makara yapalım ne Macı ben bıraktım suan 2 saattir oynamıyorum sizde bırakın huzur huzur var
Sana senelik borcu tek seferde borcsuz verdigim İcin sana para mara yok :pBirazdan yazarsın abi parayı pic ettim diye :)
Onu birakta bana borç versene :(
millet yks de kaydırma yapar ben betasusta yapmısım vay be :)Sana senelik borcu tek seferde borcsuz verdigim İcin sana para mara yok :p
Kafayı mı yedin cok iyi gidiyor
Totem lazimmi ;)
Kafayı mı yedin cok iyi gidiyor
Altçıları severim de onlar beni sevmiyor onlar benim evlatlarım (10 yıllık altçı)
Bende metalik kalmadi malesef gg oldukSen yok musun :( hayallerimiz ne olacak
Totem lazimmi ;)
Sen yokkken ben vardım goccum. :pHıh, kıskandı. :cautious:
La biz kahveye cevirdik burayı ne kapatıyorsun bu konu sahibi benim su dakka dan sonra 2 ego yaptırmadın :)Böyle bir konu açılmasına ne gerek vardı. İlle bir atraksiyon olacaksa en azından aklında kalan kişilerle bir rolling yapardın kazancı verirdin. İyi niyetli açılmış başlık ama milleti bir birine düşürüyor. Şu cyberboy maşallah tamda çok önemli ödemenin olduğu anda başlık açılmış. Hani gece dua edip yatsan bu kadar denk gelmezdi:)
Kapatıyorum konuyu.