Hangi köy Aksu tarafı mı bertiz felan mıArada gidiyorum toprağım baba tarafı hep orda ziyarete gidiyorum
Hangi köy Aksu tarafı mı bertiz felan mıArada gidiyorum toprağım baba tarafı hep orda ziyarete gidiyorum
Olsada icsek , viski gibi oldu haftada adam akıllı bir kere oturabiliyorum. Evde tek dolduruyorum arada bitmesin diye :)Rakı varmı rakı hahaha
AfşinHangi köy Aksu tarafı mı bertiz felan mı
He tamam hemşo
Adam biliyor beni çağırsa 250den aşağı kalkmıcak masadan hahahOlsada icsek , viski gibi oldu haftada adam akıllı bir kere oturabiliyorum. Evde tek dolduruyorum arada bitmesin diye :)
Kaç 250? 250 sırf rakıya yazarlarAdam biliyor beni çağırsa 250den aşağı kalkmıcak masadan hahah
Evet kimi buluyoruz :)@Gogo dayım şunların ev adreslerini bulabilir misin bana
Dayı yapma Allah askına muge anlı gibi valla benim baba cok capkındı simdi yanlıslıkla uvey Kardes falan bulursun Hic ugrasamam :)Evet kimi buluyoruz :)
Mirasa ortak buldum bile :)Dayı yapma Allah askına muge anlı gibi valla benim baba cok capkındı simdi yanlıslıkla uvey Kardes falan bulursun Hic ugrasamam :)
Misafirim vardı la ilk defa şarap içtim :)
Evet kimi buluyoruz :)
Dayı yapma Allah askına muge anlı gibi valla benim baba cok capkındı simdi yanlıslıkla uvey Kardes falan bulursun Hic ugrasamam :)
Olum dur Bi ya ortalık karışık zaten20549995479 çok mutlu edersin aga