- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Kardesim ozele gel :pBende metalik kalmadi malesef gg olduk
Kardesim ozele gel :pBende metalik kalmadi malesef gg olduk
Bateyi 2.0 biticek ama heyecam yapma ona gefonaxa 1 gol lazim 2 golde bitiririz :)Olmaz mı :)
Tamam muhabbet normale döndüyse devam. Etiketlendiğimi yeni farkettim kavga olacak gibiydi o mesajlarda.La biz kahveye cevirdik burayı ne kapatıyorsun bu konu sahibi benim su dakka dan sonra 2 ego yaptırmadın :)
Benim oldugum yerde kavga olmaz sen git takıl ben burdayım :)Tamam muhabbet normale döndüyse devam. Etiketlendiğimi yeni farkettim kavga olacak gibiydi o mesajlarda.
Dede şu özel mesajı açsana benim birde mesaj atarsan kendi isteğiyle banlanan bi arkadaş konuya görsel atamamış bana attı dedeye gönder dedi sana göndericemTamam muhabbet normale döndüyse devam. Etiketlendiğimi yeni farkettim kavga olacak gibiydi o mesajlarda.
Tamam muhabbet normale döndüyse devam. Etiketlendiğimi yeni farkettim kavga olacak gibiydi o mesajlarda.
Hayır kardeşimKardesim alinti yaparak cevap verdigim mesajin banamiydi tayfalar falan yazdigin mesaji diyorum benimi kasdettin
Kartel var kartel :) ben dedim ama basında konusturmayın ansiklopedi yazarım diye :)@Colonel Sende gel tam olsun bu emana rahat durmuyor . Para alışverişinin babası buymuş :)
Özelden para isteyip durma lütfen :)Kartel var kartel :) ben dedim ama basında konusturmayın ansiklopedi yazarım diye :)
Hemşo sen nerde oturuyonŞarjım yoktu , Evde elektirigi kesmişler 8 aydır odeyemiyordum , kahvede şarj ettim teli. Faturalar 600 tutuyor 400' um var. 200 daha bulursam yarın actiracagim elektriği. :) Ahahahaha @FastGhost çakmağı sattinmi lan :)
Sur Yapı exen rezidans Ümraniye'de toprağım buyur gel misafir edeyim seniHe
Hemşo sen nerde oturuyon
Çakmağı satıp bu dk da az alkmarın golüne basacaktım da satamadık 3.00 orandan 1 1Şarjım yoktu , Evde elektirigi kesmişler 8 aydır odeyemiyordum , kahvede şarj ettim teli. Faturalar 600 tutuyor 400' um var. 200 daha bulursam yarın actiracagim elektriği. :) Ahahahaha @FastGhost çakmağı sattinmi lan :)
Beni etmiyonmu misafirSur Yapı exen rezidans Ümraniye'de toprağım buyur gel misafir edeyim seni
İşin var köydeSur Yapı exen rezidans Ümraniye'de toprağım buyur gel misafir edeyim seni
Başıma ismi alacağım amk :)Beni etmiyonmu misafir
Rakı varmı rakı hahahaBaşıma ismi alacağım amk :)
Arada gidiyorum toprağım baba tarafı hep orda ziyarete gidiyorumNe
İşin var köyde