Forumda o kadar hayirsever varmis bana da bi el atin perte ciktim cikiyorum. :S
Kasiniy kasiniy :)Senin bilmediğin 5 vakit namaz oda isine gelmiyor :)
Forumda o kadar hayirsever varmis bana da bi el atin perte ciktim cikiyorum. :S
@emana22 başkan bizide gör şans venabetlikten kurtulma parası kutsal sulu para acık kapalı çek çekme herşey olur :)
Para bitti diye rahat konusuyorum para olsa kendimi ortaya atarmıyım la ben :) gomduk parayı kalan meblag da dedeye gitti yarın Rolling yapılacakEmrah abi görüyon mu sonra diyon bena gunde 100mesaj geliyo. Gelir tabi. @emana22
La oglum sen yapma la vicdansız herif :) bugun yazısmadık mı kanka lan harbiden Hic farkında degilim nasıl oldu la o :)Para emrahi degistirdi kardesim hergun yazan adam bugun ozelden yazmadi halbuki ben manitadan mesaj bekler gibi sabah gozlerimi acinca foruma girip @emana22 dan mesaj bekliyodum
Para bitti diye rahat konusuyorum para olsa kendimi ortaya atarmıyım la ben :) gomduk parayı kalan meblag da dedeye gitti yarın Rolling yapılacak
Abi bugun sen yazmıs sın bana dikkat ettim :)Aynı duygular bende de oluyor la sabah uyandığımdsnilk buraya bakıyorum @emana22 mesaj yazmismi diye :)
Sen bana para gönderme 70lik votka gönder kumarı bıraktım alkole devam@emana22, Emraaağğğğ abbeeaaağğğğhhh şans parasıııı abbeeeaaağğğhhh
Hahah sana 100 kisi sans parası atsa yine gelmez o sans sana :) la mevzu niye bana geldi hayırdır la@emana22, Emraaağğğğ abbeeaaağğğğhhh şans parasıııı abbeeeaaağğğhhh
Abi bugun sen yazmıs sın bana dikkat ettim :)
La 2 makara yapalım ne Macı ben bıraktım suan 2 saattir oynamıyorum sizde bırakın huzur huzur varNe yapayım sen yazmayinca yadirgadim acaba ne oldu diye :) la bune trafik rahat bırakın da maçlarına bskayim :)
Kanka seni dusundugumden yazmadim kac gundur kafan corba oldu bi kac gun dinlensin dedim rahatsiz etmedim yine seni dusundumLa oglum sen yapma la vicdansız herif :) bugun yazısmadık mı kanka lan harbiden Hic farkında degilim nasıl oldu la o :)
Sorma ya yarın cuma namaza gidip ruhumu da huzura kavusturacagım lanet olsun cumartesi tekrar basarız sabah burda olun @maxaljin kardesşm ile icinden gececegiz :)Kanka seni dusundugumden yazmadim kac gundur kafan corba oldu bi kac gun dinlensin dedim rahatsiz etmedim yine seni dusundum
Iyi gecmeler dilerim.Sorma ya yarın cuma namaza gidip ruhumu da huzura kavusturacagım lanet olsun cumartesi tekrar basarız sabah burda olun @maxaljin kardesşm ile icinden gececegiz :)