Yemin ediyorum üzüldüm. Grup yapıp da bizi niye çağırmıyorsunuz a ibineler. :cautious: :(Vayy grup mu yapıyorlarmış ben o gruba dahil değilim kardeşim emin olabilirsin
Konuyu surekli takip edip yazmayan ibneni biriBunu kim yapmis la
Abi Rolling kazanırsa jeton id biliyorsun zaten :)betasus 80 tl freebet tanımlamış hadi sen geldin diye ufak bir rolling yapalım gel bekliyorum ok :) konu açarım şmdi
O kadar cok takip edip yaźmayan olmus ki bulamayık biz onu :) yeni geldim ortalık baya karişmişKonuyu surekli takip edip yazmayan ibneni biri
Sana dun verdigim 500 tl yi yazmadım dikkat ettiysen :) ona kac begeni alırdım sen biliyon mu millet birbirini keserdi la burda :)Bu kadar konuşulacak da kimse kimseye para gondermesin ortada sorun kalmaz :)
@emana22 sen ne kadar çok konusuyon ya :)
Bak ben sana bişey söyliyim, normalde söylemeyecektim ama keşke whatsapp olsada yatsan arkandan konuşan bir kişi daha var hatta sen bu herife para gönderiyorsun neyse bi gün whatsapp yaparsan yaz banaKonuyu surekli takip edip yazmayan ibneni biri
500 mu alırım bir dalSana dun verdigim 500 tl yi yazmadım dikkat ettiysen :) ona kac begeni alırdım sen biliyon mu millet birbirini keserdi la burda :)
Abi sen Gercek hayatta Musterisin ben cıkartırım onu sizden :)@emana22 Borç defterinde vip bölümüne beni yaz kardeşim :)
Bu tayfa derken benidemi kastediyon ? Anlamadim aciklik getirirmsnO zaman biliyorsundur zaten eski hesabınla da bi alışverişim yok bununla da. Bu tayfa parayı bulunca uğramazlar rollinglere paraları bitince aç köpek gibi gezerler forumda hele birisi var ki her zaman ödül alıpta maaşımı alınca rolling yapacam diyen onu ayrı tutuyorum adam 5 aydır maaş alamadı herhal @maxaljin
... arar misin beni. Begen birde telefonu silcemBak ben sana bişey söyliyim, normalde söylemeyecektim ama keşke whatsapp olsada yatsan arkandan konuşan bir kişi daha var hatta sen bu herife para gönderiyorsun neyse bi gün whatsapp yaparsan yaz bana
Doğru dedin. Koltukları haftaya yapıcaz konustum bizimkilerleAbi sen Gercek hayatta Musterisin ben cıkartırım onu sizden :)
Atı alan uskudarı gecti :)5
500 mu alırım bir dal
Sana dun verdigim 500 tl yi yazmadım dikkat ettiysen :) ona kac begeni alırdım sen biliyon mu millet birbirini keserdi la burda :)
Hahah tamam la tamam Bi elin verdiğini Diger el görmezken butun forum gordu :) mesaj kutusu simdi dolar :)İyi yazmadın AMK 500 TL değil 525, artı 76 TL papara kesintisi. Sana gönderdiğim 1700 TL nin dekontunu attırma bana :)