Ne alakası var la ben laf soktuğun için attım lafı nereye gönderdiğini tahmin ettiğimden kişisel niye algılıyorsun :)@FastGhost komigine mi gitti paylasim ghost?
Ne alakası var la ben laf soktuğun için attım lafı nereye gönderdiğini tahmin ettiğimden kişisel niye algılıyorsun :)@FastGhost komigine mi gitti paylasim ghost?
Yazmaya değecek adam değiller. Yoksa biliyorsun, alkollü de olsak çat pat yazmaya çalışırız yani.Konuş lan niye susuyorsunuz napacak seni vuracak
Sen dün geldin çok saldırıyorsun reis bu şekilde bir yere varamazsın kusura bakmabana yolla ben teşekkür ederim kardeşim hiç esirgemem
Okey o zaman k.bakmaNe alakası var la ben laf soktuğun için attım lafı nereye gönderdiğini tahmin ettiğimden kişisel niye algılıyorsun :)
Elimde çok pis Screenshot vardı ama özelim kapalı özelimi açtıracağım zaman atarım sana işine yararYazmaya değecek adam değiller. Yoksa biliyorsun, alkollü de olsak çat pat yazmaya çalışırız yani.
hahaha dün mü geldim pekiSen dün geldin çok saldırıyorsun reis bu şekilde bir yere varamazsın kusura bakma
Nü mü?Elimde çok pis Screenshot vardı ama özelim kapalı özelimi açtıracağım zaman atarım sana işine yarar
nudeyse bana da atsana baskanNü mü?
Nü he nü sapıkNü mü?
Peki başkan sende haklisin ama herkes gönderdiği kişi söylemiyor mu bende bir kaç kişiye göndercem demek için mecbur konu açtım özelden 10 kişiye yazsam 5 ne ayıp olmaz miydi@likyali, şimdi böyle bir durum için konunacilmaz sen sana kim para gönderdi biliyorsun. Özelden yazarsın hesap no karını istersin.
Sana para gönderen kişiler likyaliya para gönderdik diye konu actilarmi.
Art niyete gerek yok ayıp denen bişey var. Sağ elin verdiğini sol el bilmez show yapmaya gerek yok.
Geçen ki donu hatırlıyor musun. :LOL:Nü he nü sapık
Oh ye geceler cihangirli hecelerGeçen ki donu hatırlıyor musun. :LOL:
fyüksek bak laf çarpıp duruyorsun bi kaç keredir sesimi çıkarmıyorum kardeşim hadi işinize bakın siz şu forumda elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalıştım her konuda ama biz yaranamıyoruz kardeş onun için siz takılın kafanıza göre ok bol şans@likyali hocam ben ozeldende demistim sana konu icinde olmaz diye keske hic acmasaydin. Yaşlı takıntılı hastalarda var forumda kafayi cok takıyorlar bazi seylere
Kardeşim foruma daha 20 gündür üyesin daha dur neleri görüceksin benim seninle bi alışverişim olmadığı için rahat yazıyorum gönderdiğin adamlar sana para göndermez hatta onlar rolling bile yapmaz ama her rollingin altında mutlaka varlardır zamanla o isimleri görürsün zatenKari gibi aglayanlarida gorduk. Bu forumda herkez birbirine illaki yardim etmistir elinden geldigince tanimadan gormeden bilmeden tek lafina gondermistir bir meblag ama insanda vefa olacak @likyali da oldugu gibi bu mesajim butun vefasizlara
Sen niye sinirlendin onu anlamadım? Konu cok lakayt yerlere gitti zaten dikkatlice okudum yorumları gerek yok bunlara ama sen niye sinirlendin onu cozemedim :) konu para atmaksa buraya kompozisyon yazarım :)@likyali hocam ben ozeldende demistim sana konu icinde olmaz diye keske hic acmasaydin. Yaşlı takıntılı hastalarda var forumda kafayi cok takıyorlar bazi seylere
@yzsky2 benim diger hesabimdi. Kendi istegimle o hesabi razora kapattirdim. Toplamda 6 7 aydir bu forumda aktifimKardeşim foruma daha 20 gündür üyesin daha dur neleri görüceksin benim seninle bi alışverişim olmadığı için rahat yazıyorum gönderdiğin adamlar sana para göndermez hatta onlar rolling bile yapmaz ama her rollingin altında mutlaka varlardır zamanla o isimleri görürsün zaten