- 5 Haz 2019
- 1,896
- 955
Paran var sana adam para atarken bile onu bize pas at dediğimiz de bile duymazdan geldin canin saolsunYaz sen yazzz
Paran var sana adam para atarken bile onu bize pas at dediğimiz de bile duymazdan geldin canin saolsunYaz sen yazzz
EyvallahGerek yok
Tek ben degil hrkez bi anda yiyor cogu insan sende dahil abi bence diye dusunuyorum o huy oldu para tutamiyorumLa meto sen nasıl Bi kumarcısın la daha 5 gun once 4k dan fazla para cektin yedin mi la parayı :)
Tam kumarıLa meto sen nasıl Bi kumarcısın la daha 5 gun once 4k dan fazla para cektin yedin mi la parayı :)
Bi duzgun yazsan benden parami istedin sen allah askina isteyen hangi adami kirmisim. Konusturmayin beni simdi ya kimsenin kalbi kirilmasin gereksiz yere konustugun yarisini anlayamiyorumki ben senin vallaParan var sana adam para atarken bile onu bize pas at dediğimiz de bile duymazdan geldin canin saolsun
Herkez oyle kardes bana sarma burda :)Tam kumarı
Yav kanka sana diyoz işte aynı boku yiyip duruyoz sakin diyorum sen habire kupon yapıyon sakin@Felicilianolopez para durmuyor bi anda mal gibi atiyorum anasini satayim tek gole yattiklarimla araba alirdim
Anlamadim kanka yeminle ya biraya atttigim her kupon yattiYav kanka sana diyoz işte aynı boku yiyip duruyoz sakin diyorum sen habire kupon yapıyon sakin
Papara yolla gurur yapmaHadi herkeze hayirli aksamlar
Artsin eksilmesin cepler bollasmasi dilegiyle
Gururluk bisey yok selametle.Papara yolla gurur yapma
Aga flim gibisiniz sende yanlis yaptiysa yollama yada yolla bitsin bu boyle seviyomu dovuyomu belli degil moduna donmus yorumlarPapara yolla gurur yapma
Yollamılken bizde yollayak :) :)Papara yolla gurur yapma