Neredesin knk
Neredesin knk
Sikinti yok istemez kimsenin parasini mizacina yazildi da bos konusma oldu zateñ@metin şarjım yüzde 2 30 sny var :)
BodrumNeredesin knk
bedava para mı var abi nerde :)))Millet kaşar olmuş mahalle karısı gibi kim kimin arkasından vurursa
Bedavayı bulan saniyesinde götürüyor kardesim bize kalmıyor :)bedava para mı var abi nerde :)))
tüh kaçırdık o zaman ben yine soteye yatıyımBedavayı bulan saniyesinde götürüyor kardesim bize kalmıyor :)
Konuş lan niye susuyorsunuz napacak seni vuracakŞimdi buraya çok kaliteli bir girdi döşeyeceğim ama hır çıkacak sonra. Siz anladınız yine de. :)
@FastGhost komigine mi gitti paylasim ghost?Bu konu altinda konuşsam forumun yarısı kaçacak delik arar. Para mevzularinda delikanli olacaksiniz odemeyince benim gibi konu açıp ozur dilerim şu tarihte odeyecegim diceksiniz ya da konu altlarinda adamliktan bahsetmeyeceksiniz.
Sakin baskan@FastGhost komigine mi gitti paylasim ghost?
Necmi abi ne oldu neden böyle dedin şimdi bir hatamız mi olduGün geçmiyor ki forumda saçma sapan olaylar yaşanmasın gün2
bana yolla ben teşekkür ederim kardeşim hiç esirgememBen elimden gelenı limitlerimi zorlayarak yaptım alan yada alamayan herkesin tesekur etmesini beklerdim