- 13 Şub 2019
- 2,230
- 2,435
Hala atamıyorum dede, başkasına atabiliyorum da sadece @Felicilianolopez a atamıyorumTekrar dener misin?
Hala atamıyorum dede, başkasına atabiliyorum da sadece @Felicilianolopez a atamıyorumTekrar dener misin?
kanka cünkü onun ki kapalı yaHala atamıyorum dede, başkasına atabiliyorum da sadece @Felicilianolopez a atamıyorum
Onu da açalım.Hala atamıyorum dede, başkasına atabiliyorum da sadece @Felicilianolopez a atamıyorum
Tahmin ediyorum da dede bende sandı problemi sanırım ondan dolayı açıkladımkanka cünkü onun ki kapalı ya
Ne affı köye gidiyorum ben taze salatalık toplicamAha @Felicilianolopez ye af cikti :) hayirli olsun feli
geçmiş olsun arkadaşlara o zaman chatleri kapatın :ddAha @Felicilianolopez ye af cikti :) hayirli olsun feli
gel rizeye gidelim çay toplaNe affı köye gidiyorum ben taze salatalık toplicam
Acık zaten seninki.@Dede banada af çıkmaz mı
Kac kagıtgel rizeye gidelim çay topla
Hayaller antalya alanya gercekler koyde salatalik toplamakNe affı köye gidiyorum ben taze salatalık toplicam
300 olması lazım sabah 5 de uyanıyon 5.30 da6 da aksam kararınca bıter cok zorKac kagıt
Kız korkuttu beni ya yok tecavüz ederler şakir amca duşta dikizler felanHayaller antalya alanya gercekler koyde salatalik toplamak
Evet açık pardonAcık zaten seninki.
Yılan vardır onların arasında300 olması lazım sabah 5 de uyanıyon 5.30 da6 da aksam kararınca bıter cok zor
bizim pederle ara iyi degil yoks agıdıp ben toplayacam
dagda gördüm 5.30da cıktım anasini satayim gordugum anda daha cıkmadım en usteYılan vardır onların arasında
Yapma yanarız :) yine 3 kelimelik olayı sayfa sayfa anlatırsan bu sefer ben rapor atarım sana :)Evet açık pardon
Sıkıntı ya çay toplamasıdagda gördüm 5.30da cıktım anasini satayim gordugum anda daha cıkmadım en uste