Feli gel gardasim seni bizim memlekete alalım burda hicbirseyi kollamana gerek kalmazFeli arabayı satmış yürüyerek kabeye giden adam gibi anca gider şu an
Feli gel gardasim seni bizim memlekete alalım burda hicbirseyi kollamana gerek kalmazFeli arabayı satmış yürüyerek kabeye giden adam gibi anca gider şu an
La araba var :) amma o amcalarla duşa girersek abdest alamadan diger tarafa giderizFeli arabayı satmış yürüyerek kabeye giden adam gibi anca gider şu an
Kanka Behçet ismine dikkat et Türkiye de şahin kdan dolayı çok ön plandaLa araba var :) amma o amcalarla duşa girersek abdest alamadan diger tarafa gideriz
Çanakkale'ye gel sen@Prozac aga, Karadeniz ben dir şimdi kdmd
Ahha kanka kırk yılda bir tatile gidelim dedik girmediğimiz şekil kalmadı laKanka Behçet ismine dikkat et Türkiye de şahin kdan dolayı çok ön planda
Sevildigin için o şekillere giriyorsundyr kankaAhha kanka kırk yılda bir tatile gidelim dedik girmediğimiz şekil kalmadı la
Çanakkale cok uzak ya kankaÇanakkale'ye gel sen
Behçet abiyle duşa soktular bizi :)Sevildigin için o şekillere giriyorsundyr kanka
Ama gelirsen geldiğine de değer :)Çanakkale cok uzak ya kanka
Abdullahtir o kanka Behçet olsa duramazsinBehçet abiyle duşa soktular bizi :)
Cyber i artık 0.5 almıyorum alırsam 1.5 alıyorum iy :) 2 dir bos cıkıyor sun valla ne oldu sana ya@emana22 nin kuponu olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
eski cyber 01:00 seansı bu :(Cyber i artık 0.5 almıyorum alırsam 1.5 alıyorum iy :) 2 dir bos cıkıyor sun valla ne oldu sana ya
Kasa attığına yemin edebilirim ama kanitlayamameski cyber 01:00 seansı bu :(
hem de 4 hesaptanKasa attığına yemin edebilirim ama kanitlayamam
Surebet de yapmsitir hatta para gitmesin diyehem de 4 hesaptan
La ben bunu 183994 defa aldım o zaman :)eski cyber 01:00 seansı bu :(