- 17 Ocak 2019
- 6,187
- 11,879
Aynı devam kardeşim cuma Antalya’ya geçiyorum tatile ordan 1 2 gün Diyarbakır’a uğrayabilirim arkadaşlaNabersin :)
Aynı devam kardeşim cuma Antalya’ya geçiyorum tatile ordan 1 2 gün Diyarbakır’a uğrayabilirim arkadaşlaNabersin :)
ben tanımıyorum şahısı
Dede arkadaş tkanka dimi :)Goygoy dediğin böyle olur demi :)
bilmiyorum beyfendi ben sadece konuya vakıf oldum yoksa beni alakadar etmezGoygoy dediğin böyle olur demi :)
Gerçekten mi :)Aynı devam kardeşim cuma Antalya’ya geçiyorum tatile ordan 1 2 gün Diyarbakır’a uğrayabilirim arkadaşla
Bizde yedik :)ben tanımıyorum şahısı
Bizde yedik :)
olum bıktım şu tkanka kımse kız ayagına milleti şey ediyor allahım şimdi birşey diyicemde forumdan men edılmek ıstemıyorum tam bır kolpa ya o herifben tanımıyorum şahısı
kanka hep öyle olur zaten fake açarsınız tanımazsınız geçin o işleri o zmaan hesabı onaylat bakalım görelim yok gerçi sen sımdı dayınınkını felan koyarsın onaylatırsın mazallah kankatanımam ben kimseyi sadece sohbete tanık oldum arkadai
bilmiyorum beyfendi ben sadece konuya vakıf oldum yoksa beni alakadar etmez
dinlendirmek yerine direk perma atsanda kadını pardon erkegi görmesek surda:ddAlanyalı bir arkadaş vardı, tanımazsın muhtemelen tkanka nicki. sağa sola hakaret edince biraz dinlendirdik arkadaşı ve chati kısa süreliğine kapattık. :)
onaylı hesabım casım ben :) memnun oldumkanka hep öyle olur zaten fake açarsınız tanımazsınız geçin o işleri o zmaan hesabı onaylat bakalım görelim yok gerçi sen sımdı dayınınkını felan koyarsın onaylatırsın mazallah kanka
haa bak bu sefer hangı aıle büyügünün bilgileri söyle de adamlar bılsınonaylı hesabım casım ben :) memnun oldum
bu sefer amcasının bilgileri:ddHocam gerçek isimiyle falan kaydolmuş olabilir bu arada tc yi de onaylamış, ben önceki profilin asıl fake olduğunu düşünüyodum. @Colonel @mosquitos42
Önceki teyzesinin falandı bence çünkü onaylıydı, şimdi asıl kendininki olabilirbu sefer amcasının bilgileri:dd
Komikler vallahi billahi ya :dÖnceki teyzesinin falandı bence çünkü onaylıydı, şimdi asıl kendininki olabilir