chate noldu fırat chat kapadın mı ?Benimkinide açacaktık hazır el atmışken :)
Oo Fırat baba Mrb:)Benimkinide açacaktık hazır el atmışken :)
baya hemdeSıkıntı ya çay toplaması
chat kapalımı beyler?baya hemde
Ne alıyoruzBir daha demem 3.20 orandan golden bullsa alın
evetchat kapalımı beyler?
Yener işteNe alıyoruz
Alanyalı bir arkadaş vardı, tanımazsın muhtemelen tkanka nicki. sağa sola hakaret edince biraz dinlendirdik arkadaşı ve chati kısa süreliğine kapattık. :)chat kapalımı beyler?
Merhaba kardeşimOo Fırat baba Mrb:)
biraz uzun dinlendirmişsiniz sanki dedecim 10 agustos uzun degil mi ? bahipspub etkinlige katılmaya devam ediyordu arkadaş nba yarışması da vardı . alanyalı arkadaş bu sefer haklıydı rol de talep etti sizi de etiketlediAlanyalı bir arkadaş vardı, tanımazsın muhtemelen tkanka nicki. sağa sola hakaret edince biraz dinlendirdik arkadaşı ve chati kısa süreliğine kapattık. :)
Ne bu fake hesaptan devam mı 11 dk önce kaydolmuş biri için fazla bilgilibiraz uzun dinlendirmişsiniz sanki dedecim 10 agustos uzun degil mi ? bahipspub etkinlige katılmaya devam ediyodum nba yarışması da vardı . alanyalı arkadaş bu sefer haklıydı rol de talep etti sizi de etiketledi
İnanılmazbiraz uzun dinlendirmişsiniz sanki dedecim 10 agustos uzun degil mi ? bahipspub etkinlige katılmaya devam ediyordu arkadaş nba yarışması da vardı . alanyalı arkadaş bu sefer haklıydı rol de talep etti sizi de etiketledi
Knk 5 dkkada da yeni hesap sçmazsınbiraz uzun dinlendirmişsiniz sanki dedecim 10 agustos uzun degil mi ? bahipspub etkinlige katılmaya devam ediyordu arkadaş nba yarışması da vardı . alanyalı arkadaş bu sefer haklıydı rol de talep etti sizi de etiketledi
ben tanımıyorum şahısıNe bu fake hesaptan devam mı 11 dk önce kaydolmuş biri için fazla bilgili
Nabersin :)Merhaba kardeşim
Tkanka mı yoksaNe bu fake hesaptan devam mı 11 dk önce kaydolmuş biri için fazla bilgili
Selam tkanka nasılsınbiraz uzun dinlendirmişsiniz sanki dedecim 10 agustos uzun degil mi ? bahipspub etkinlige katılmaya devam ediyordu arkadaş nba yarışması da vardı . alanyalı arkadaş bu sefer haklıydı rol de talep etti sizi de etiketledi
Goygoy dediğin böyle olur demi :)biraz uzun dinlendirmişsiniz sanki dedecim 10 agustos uzun degil mi ? bahipspub etkinlige katılmaya devam ediyordu arkadaş nba yarışması da vardı . alanyalı arkadaş bu sefer haklıydı rol de talep etti sizi de etiketledi