- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
İzlanda da Afrikalı ne arar la yalandır ismini oyle koymuslar dır :)işte izlanda da ki afrikalılar takım toplamıs demekkı adamlara 15 tane atmak nedır ya bızmde almanya da türkgücü bayern felan var
İzlanda da Afrikalı ne arar la yalandır ismini oyle koymuslar dır :)işte izlanda da ki afrikalılar takım toplamıs demekkı adamlara 15 tane atmak nedır ya bızmde almanya da türkgücü bayern felan var
adamlar göçmenlerı toplayıp takım kurmus bence yakında surıye ıdman yurdu dıye takım cıakrsa gorurum hatta bunlar burda ıkı uc takım kurar esata karşıt idealistler klubu sonrada surıyebeledıye spor felanİzlanda da Afrikalı ne arar la yalandır ismini oyle koymuslar dır :)
Kafayı yemeye devam. 35.dkda 2-0 ken alıyoruz iy bitmeden 4-0 oluyor. Takip ediyoruz yapıyoruz çiziyoruz dk 80 olmuş dedik geldi. 80 den sonra 3 gol birden atıyorlar. Söylenecek söz yok -5,5 oynasak g*t zoruyla mac izlerdik .Kader gibi.. |
Burası püfür püfür esiyi hırka giyip dışarı çıkıcam nispet gibi olmasın ama :)Kaynadik kavrulduk valla :rolleyes:
Ekli dosyayı görüntüle 61088
Oldu valla acmadigim cam kalmadi bir gram esmiyor her sigara icmeye kalktigimda buzdolabini aciom az faydalanamiyim diye :)Burası püfür püfür esiyi hırka giyip dışarı çıkıcam nispet gibi olmasın ama :)
Ben onu memlekete gidince yaşıyorum. Birde bazen öğlenleri çok sıcak oluyor. Giriyorum soğuj hava deposuna eksi 18 derece 2 dk yetiyor bana :)Oldu valla acmadigim cam kalmadi bir gram esmiyor her sigara icmeye kalktigimda buzdolabini aciom az faydalanamiyim diye :)
Libya sicakligi gelio diolardi o heralde sibirya sogugu libya sicagi cin koronasi memlekete hic hayirli bisey girmioBen onu memlekete gidince yaşıyorum. Birde bazen öğlenleri çok sıcak oluyor. Giriyorum soğuj hava deposuna eksi 18 derece 2 dk yetiyor bana :)
Zaten ne geliyorsa dışardan geliyor başımıza sen hiç Türkiye soğuğu Türkiye sıcağı Türkiye virüsü vs tarzı bişey duydun muLibya sicakligi gelio diolardi o heralde sibirya sogugu libya sicagi cin koronasi memlekete hic hayirli bisey girmio
Duymadim iste turkiye sicagi olsa memleketimin sicagi bile baska adami hosaf eder der katlanirdikZaten ne geliyorsa dışardan geliyor başımıza sen hiç Türkiye soğuğu Türkiye sıcağı Türkiye virüsü vs tarzı bişey duydun mu
Heytt be ırmağının akışına ölürüm Türkiyem hey hey hey gaza geldimDuymadim iste turkiye sicagi olsa memleketimin sicagi bile baska adami hosaf eder der katlanirdik
Neresi orası? Gene Trabzonlu üye mi kazandık ? Bakanlar Kurulu işine bak kardeşim...Burası püfür püfür esiyi hırka giyip dışarı çıkıcam nispet gibi olmasın ama :)
Burası Ege ile Marmara'nın ortasi. Buranın esintisi boğazdan gelme esinti. Pufurlete pufurlete hem de :)Neresi orası? Gene Trabzonlu üye mi kazandık ? Bakanlar Kurulu işine bak kardeşim...
Harf aliyimBurası Ege ile Marmara'nın ortasi. Buranın esintisi boğazdan gelme esinti. Pufurlete pufurlete hem de :)
Çanakkale candır.Harf aliyim