@FastGhost a bi iş verdim 5 gun kafayı zor toplar gelmez o daha :)@FastGhost naber sekerim @emana22 fasta soyle 14 saat oldu o kafayi toplamaya 14 saat bile coktu yeter gelsin
Naptın aga Beylikdüzü Halı İhalesini mi aldın@FastGhost a bi iş verdim 5 gun kafayı zor toplar gelmez o daha :)
Bahigo destegi saldım basına ugrassın dursun :)Naptın aga Beylikdüzü Halı İhalesini mi aldın
O zaman bayram sonrası gelir fast çok bi beklenti içinde olmayalimBahigo destegi saldım basına ugrassın dursun :)
Yarın erzurum macına ozel etkinlik acıcam burda ol sampiyon erzurum yazdıracagızBugunde boyle kaldik iyimi
Ekli dosyayı görüntüle 60270
La sayende zaten her hafta erzurum macini takip edioz herkesin ikinci takimi oldu forumda Sampiyon yazdirmadan birakmayiz ;)Yarın erzurum macına ozel etkinlik acıcam burda ol sampiyon erzurum yazdıracagız
İ ** readyYess ...
İ ** ready
küfür etme be adam banlarım yoksaİ ** ready
Adıy ** anküfür etme be adam banlarım yoksa
Bak kufur etmedim yine Yıldız cıktıAdıy ** an
FastGhost gitti ya ezinhemen kankasını sahipsiz gordunuz tabibanned geliyor tut @emana22
Saskınlıkla takip ediyorum, bu hocayla olmucak anlasıldı :(@jossua ne oldu bu göz göze top oynamıyor korona dan sonra